Ett tips från mig till er

Inlägget innehåller reklamlänkar

Att hitta bra seamless tights som sitter som en smäck har typ varit min hjärtefråga senaste åren hahaha.. Kanske inte riktigt, men jag är riktigt kräsen när det kommer till just tights så därför vill jag inte undgå er det här tipset. Beställde hem det här svarta setet för någon vecka sen och det är fan det snyggaste, skönaste och bäst sittande jag testat! Ni vet tights som sitter sådär perfekt, inte glider ner i midjan (eller upp vid anklarna) eller sömmar som skaver. Älskar dom!

Grön bh - HÄR / Gröna tights - HÄR / Vit bh - HÄR / Kamelfärgade tights - HÄR / Kamelfärgad bh - HÄR / Brun bh - HÄR / Bruna cykelbyxor - HÄR / Marinblå bh - HÄR / Marinblå tights - HÄR / Svart bh - HÄR / Svarta tights - HÄR / Vitt linne - HÄR

Dom finns som ni ser i massor av olika färger och modeller och jag vill köpa på mig prick alla haha. Man kan tycka att 390kr för ett par tights är i dyrare laget, men om jag tänker på hur mycket jag faktiskt använder såna här plagg dagligen så är det sjukt värt det. Bor i såna här plagg, speciellt under höst/vinter! Dom har har inte heller massa olika "detaljer" osv som träningstights ofta har, så tycker verkligen att dom passar att använda till vardags :-) Gillade verkligen det gröna och kamelfärgade setet också, så hötiga och snygga <3 (obs, jag gick ner en storlek i tightsen)

Gillar

Kommentarer