Event-torsdag

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kavaj - HÄR / Jeans - HÄR

Sist vi hördes igår så skulle jag iväg på två event! Och såhär såg jag ut. Det var alldeles perfekt väder ute, så det behövdes inte mer än en kavaj över min topp. Och sen invigde jag mina nya jeans också. Hur fina? Har fotat ordentliga outfitbilder som ni ska få strax! 

Jag mötte upp Bianca vid 16-tiden och då gick vi till Polhem PR som hade en liten AW tillsammans med Dry Lake. Vi fick lite goda drinkar, popcorn, godis och sen såklart spanade vi på deras nya fuskpälsjackor som dom precis släppt! Dry Lake har verkligen så mycket nice jackor i bra kvalité. Jag har ju en lång och "bubblig" från förra året som jag bara längtar efter att kunna använda! Men detta året valde jag den HÄR.

Sist men inte minst så rörde vi oss mot Götgatsbacken för att gå på invigningen av Gina Tricot's nya concept store. Ni som bor i Stockholm har förmodligen varit i den butiken innan, men alltså wow - man kände knappt igen sig! Och det kändes absolut inte som att man vara inne i en Gina-butik. Så himla fint var det, ville köpa allt bara för att det var så snyggt upphängt/stylat. Dom har även ett nytt café på övervåningen där man kan beställa bowls, mackor och kaffe. Så himla fräscht :-) 


Gillar

Kommentarer