Få pengar tillbaka när du shoppar

Inlägget är i samarbete med Refunder.se

Är ni också såna som hellre shoppar på nätet än i butik? Jag shoppar nästan bara på nätet nu för tiden då det är så smidigt, och sen är ju utbudet bara så mycket bättre. Jag ska tipsa er om en sida som gör det ännu bättre att klicka hem saker online! Nämligen Refunder.se som är Sveriges största cashbacksite. Du får alltså återbäring på alla köp du gör, pengar tillbaka på alla köp du gör via Refunder. Hur grymt? Det kan vara allt upp till 20% tillbaka på ett köp. Och medlemsskapet är självklart gratis! Såhär gör du: 

1. Registrera dig på Refunder.se HÄR! Via denna länk kommer du till min Refunder-sida och jag bjuder på en trisslott till alla nya medlemmar <3
2. Spana runt på vilka butiker dom har och hitta någon som passar dig (Dom har allt från Ellos, Nelly.com, NA-KD till Hotels.com) av dom hundratals butikerna. Klicka dig sen vidare till webbshopen via Refunder. 
3. Börja shoppa! Allt du handlar får du pengar tillbaka på. Jag shoppade precis på Ellos och fick 5% tillbaka. 

Pengarna du får tillbaka hamnar sedan på ditt "Refunder-konto" och du kan när du vill överföra dom till ditt egna bankkonto. Smart va? Snacka om att jag aldrig kommer shoppa på nätet igen utan Refunder haha. Hoppas ni gillar det lika mycket som jag! Och glöm inte att du får en trisslott om du registrerar dig via min länk ovanför :-) 


Gillar

Kommentarer