Favoriter

Poddar:

Två systrar en podd: Den här podden har jag lyssnat på i ett år nu tror jag, men det är en väldigt lättsam podd som hålls av Victoria Törnegren och Alexandra Bring. Tycker att dom är duktiga på att prata och ta upp situationer som man lätt känner igen sig i. Väldigt mänskliga båda två och det kan vara riktigt skönt att lyssna på. En sån podd som alltid funkar när man är ute och går en promenad och vill hålla energin uppe! 

Gott Folk: Älskar ju Hanapee så jag var tvungen att lyssna på den här podden. Den har funnits ett tag men nu har hon precis börjat släppa en ny säsong om jag förstod det rätt. Den handlar iallafall om att hon bjuder in kända gäster som hon intervjuar och sätter dom i svåra dilemman och sånt. Första avsnittet var med Katrin Zytomierska och det var riktigt intressant haha.. Hon är verkligen en klass för sig, och jag håller absolut inte med om allt hon säger. Men tycker att hon kan vara rätt rolig att lyssna på, då hon är så rak och står 100% för hennes åsikter. Som ofta är rätt annorlunda haha.. Nej, men väldigt skön och intressant podd. 


Bergs drömkåk: Det här programmet hade premiär igårkväll och jag satt bänkad såklart. Älskar Carina Berg, och fa-an vilket mysigt och roligt program!!! Hon och hennes man Erik har köpt ett renoveringsobjekt mitt i skärgården, och under hösten får man följa dom renovera det till deras drömhus. Fastnade verkligen efter 2 minuter, och skrattade så mycket. Så mysigt och bra program som jag kommer följa slaviskt. 


Lisa Anckarman: Lisa har ju verkligen lyckats med sina styling-videos på youtube! Tycker att det är en så rolig idé att hon bjuder in andra influensers och hennes egna följare och sen stylar dom. Det kanske inte är min stil riktigt, men tycker att hon är cool som kör på sin grej verkligen. Älskade när Helen var med i hennes senaste video. Lätt min favorit från ph. Och gillade att hon var så ärlig med vad hon själv tyckte om alla outfits haha. 

Helen Torsgården: Vet inte om jag typ börjat tycka om hennes videos ännu mer sen jag flyttade till NY haha. Det känns så tryggt och mysigt att följa hennes vloggar ute på landet och jag svävas liksom med i det :-) Får iallafall riktiga cravings efter att gå ute i skogen, vara med djur och leva hennes liv. Gillar att hon är så transparent och inte bara visar det allra bästa och "mysigaste". Hennes döttrar Selma och Svea är ju även det gulligaste som finns. 

Gillar

Kommentarer