Favoriter här hemma

Inlägget innehåller reklamlänkar

Vas/kanna - HÄR

Såg att Andrea nyligen gjorde ett inlägg där hon visade upp lite nuvarande favoriter hemma, tyckte att det var ett väldigt roligt inlägg att läsa - så här kommer lite favoriter hemma hos mig. Allt från inredning till skönhet! Först ut är den här stora kannan, eller jag har snarare använt den som en vas. Tycker att den är så sjukt fin, och väldigt maffig. Den var svår att fånga på bild, men den är rätt stor. Älskar även färgen. Vet att den också finns i vitt, och även i en lite mindre modell! 

Ljusstak-set - HÄR

Två favoriter i badrummet! Lätt att glömma bort att man faktiskt kan inreda badrummet också. Jag själv tycker att det är väldigt roligt, kanske för att F har ett så stort och fint badrum där allt går i svart/vitt. Så lite roligt att lägga till färger i form av växter och olika handdukar. Huuuur fin är inte växten? Är verkligen helt kär i den, och speciellt tillsammans med jutekorgen. Båda är köpta på Plantagen och växten heter typ Calathea och ska vara väldigt luftrenare :-) Setet med ljusstakarna står väldigt fint bredvid tycker jag! Dom finns även i guld. 

Borste för vått hår - HÄR / Borste för torrt hår - HÄR

När vi ändå är igång i badrummet så vill jag visa upp er två av mina nyaste nykomlingar i badrumsskåpet. Två borstar från Tangle Teezer som är ett välkänt märke. En är för att borsta vått hår efter dusch, och den andra är en vanlig borste till torrt hår. Borstarna ska vara mycket mer skonsamma för håret än vanliga borstar, och eftersom dom är i plast så är dom till för att man även ska kunna använda dom i duschen när man typ har inpackning i osv. 

Allsåå kolla in vår monstera som har blivit MEGASTOR. Så sjukt fin tycker jag och den gör typ hela lägenheten haha! Vi köpte en helt vanlig liten monstera för typ ett år sedan, och med lite (läs: mycket) kärlek så har den blivit såhär stor. Ska inte ta åt mig något cred alls, utan det är F som har gröna fingrar här hemma. Han vattnar, sprayar den och pratar med den typ varje dag haha.. Den växer helt galet fort nu när vi planterat om den några gånger till större krukor. 

Ansiktsmask - HÄR 

Det här är min absoluta favorit ansiktsmask! Har använt den i ett år nu, och den ger verkligen min hy perfekt med återfuktning och massa lyster & glow. Har redan märkt nu att min hy blivit sjukt torr och mycket sämre sen solen försvann, men denna är en trogen vän. Den finns i massor utav färger som är till för olika saker, men den här gula är min favorit! 

Puff - HÄR

Den här sammetspuffen fick jag av mamma i julklapp, och den är verkligen så himla fin. Den gör sig perfekt här hemma och det ser typ extra mysigt ut med den bara haha.. Och en bra sak jag gillar är att man kan lyfta på locket och förvara saker i puffen. Så smart :-) Perfekt att lägga filtar i, eller bara saker man inte vill ha framme. Den finns även i rosa & beigt. 

Till sist har vi den här lilla hörnan i badrummet som jag gillar också! Fatet köpte jag förra veckan inne på H&M Home och perfekt för att lägga smycken på, eller bara ha det som dekoration! Spegeln är också ny, den kommer ifrån Lagerhaus! 

Gillar

Kommentarer