Favoriter online

Inlägget innehåller reklamlänkar från Asos.com, Lyko.se, Sephora.se, Bluebillie.com

Benvit jacka - HÄR / Randig maxiklänning - HÄR / Baddräkt - HÄR / Blommig klänning - HÄR / Sneakers - HÄR / Topp - HÄR

Vit jeansklänning - HÄR / Lila sneakers - HÄR / Vit midiklänning - HÄR / Blåblommig klänning - HÄR / Kofta - HÄR / Sandaler - HÄR

Men alltså snällaaaaa... Det får inte finnas så här mycket fina kläder. Min plånbok blöder haha. Hade verkligen velat ha exakt allt här ovan i min garderob inför sommaren. Älskar söta klänningar, sneakers, sandaler och tunna jackor. Asos har just nu 20% på ALLT på hemsidan, fram till imorgon kl 9 (5 juni). Så bra ju, passa på om det är något ni spanat in! 

Räfflad silver - HÄR / Räfflad guld - HÄR / Slät silver - HÄR

Dom här ringarna är sjukt coola! Jag älskar personliga smycken, och jag älskar lite maffigare ringar. Speciellt under sommaren när händerna blir fint bruna. Dom här "klackringarna" är en perfekt present att ge bort i typ studentpresent. Smycken är alltid kul att få, och dessa är ju väldigt personliga. Den räfflade i silver är min favorit! 

Pixi Overnight glow serum - HÄR / Pixi Glow Tonic - HÄR / The Ordinary "buffet" - HÄR / Kora Glow Oil - HÄR / Eucerin dagkräm - HÄR / Eucerin olja - HÄR

Okej, dessa är kanske inte några "favoriter online". Eller jo vissa av dom! Men, sen jag kom till New York har jag verkligen slarvat lite med min hy. Jag hade i princip med mig en rengöring och en återfuktande kräm hit, och när dom tog slut har jag bara köpt något billigt som inte alls känns helt 100%. Har inga stora problem med min hy, men kan tycka att jag lätt får små små knottror i pannan som inte försvinner. Dom är inte röda eller något, men som små prickar. Har ganska torr hy tror jag, och den behöver mycket återfuktning. Har ni något tips på produkter? Vet att Bianca skrivit mycket gott om Pixi och The ordinary, så det blir jag lite sugen på att testa. Men min hy är rätt känslig för syror och sånt, så vill gärna ha utan parfymer och starka saker. Ett märke jag använt ganska mycket är Eucerin, gillar det starkt! Även oljan från Kora Organics är amaaazing, men på tok för dyr. Sitter ni på något riktigt bra tips som funkar för er får ni gärna dela med er :-)


Gillar

Kommentarer