Favoriter online

Inlägget innehåller reklamlänkar

Vas - HÄR / Påslakan - HÄR / Skrivbok - HÄR / Kaktus - HÄR

Åh vad jag har fått en ny crush på rosa. Tycker att det är så himla våriga och fint. Älskar den beige/rosa färgen på det ovan. Den rosa krukan är jag sugen på att klicka hem, så fint med en grön stor växt i. Har ju sagt att jag inte ska köpa mer inredningssaker nu när vi ska flytta, och det ska jag fan inte heller haha. Men funderar faktiskt på att ta med lite inredningsdetaljer till NY, saker som ovan gör ju att man känner sig lite mer hemma så jag kommer nog packa ner någon ljusstake och lite kuddfodral. 

Beige kappa - HÄR / Jumpsuit - HÄR / Rutig kappa - HÄR / Väska - HÄR

Meeen åh vill ha båda kapporna och det är nu. Hur fina är dom inte? Kan typ inte bestämma vilken som var finast men kanske lutar åt den blå-rutiga. Nä, vet inte haha. Sen tycker jag även väskan är så himla cool och snygg. Den kommer från Nunoo men detta måste typ vara en ny modell, aldrig sett den förut iallafall :-) 


Armband - HÄR / Ring - HÄR / Halsband - HÄR / Armband - HÄR

Sen har jag ju en svaghet för enkla men unika smycken, typ som dessa ovan. I silver, alltid :-) Armbandet till vänster har jag redan och får ofta frågor om det, nu hittade jag det äntligen online. Det finns även i guld också. Armbandet till vänster kommer från ett annat märke, men påminner lite om det! 

Teddyjacka - HÄR / Sneakers - HÄR / Fuskpäls - HÄR / Levis jeans - HÄR

Ja, nu när snön kom tillbaka så är man glad att man fortfarande har alla vinterjackor framme haha. Såhär kallt kan det ju vara typ i april också (sorry för pessimistisk haha) så varmare jackor är ett måste. Typsikt svensk vår är ju kallt och snö till april/maj, sen blir det jättevarmt haha. Dessa jackor ovan var iallafall så mysiga. Den prickiga är på 50% dessutom! <3 Fin året runt här i Sverige. Och till höger hittar ni också exakt dom Levi's jeansen jag köpte för några månader sen, perfekta klassiska jeansen.


Gillar

Kommentarer