Favoritplagg i vår

Inlägget innehåller reklamlänkar från Ellos.se, H&M.com, NA-KD.com, Herminehold.com, Asos.com

Maj om två dagar, hur nice? Då är det ju officiellt vår, och nästan sommar till och med. Maj är nog en av mina absoluta favoritmånader, och det brukar alltid vara fint väder. Så det är ju dags att uppdatera garderoben med lite nya vårplagg! Här nedan hittar ni mina absoluta favoritplagg att bära i vår. Hoppas ni gillar det <3

HÄR / HÄR / HÄR

HÄR / HÄR / HÄR

HÄR / HÄR / HÄR

Midikjolen är typ det bästa plagget jag har i min garderob just nu! Man ser liksom somrig men ändå "klädd" ut. Det går även att styla på så många olika sätt. Till crop-tops, t-shirts, stickade tröjor och till sneakers, klackar eller sandaler. Ja, you name it. Dessa ovan är iallafall så sjukt fina. Hade gärna velat ha alla 3 i mitten-raden! 

HÄR / HÄR / HÄR

Älskar såna här nätta sandaletter med snörning över fötterna, så himla fint :-) Dessa tycker jag är perfekta i modellen, och alldeles lagom hög klack. Dom vita eller beiga hade varit så fina att ha på studenten till en vit klänning! 

Övre raden från vänster: HÄRHÄR / HÄR Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR

Och sen har vi såna här håraccessoarer som livar upp vilken outfit som helst och ser så gulligt ut! Älskar det. Scarfen är btw på 20% just nu, och är även snygg att sätta på typ en väska eller ha runt halsen! 


Gillar

Kommentarer