Feel good tips!

Den senaste veckan har jag känt mig lite nere och allmänt ledsen bara. Då har jag faktiskt medvetet valt att titta på sånt som inte gör mig mer deppig, utan snarare fått mig på andra tankar och gjort mig glad :-) Lite feel-good saker helt enkelt! Här nedan har jag lite tips till er som också vill komma på lite andra tankar och bli på lite bättre humör: 

Jag älskar Mauri från Uppdrag Mat på Youtube och tycker att han är så himla rolig och mysig att titta på. Man vill liksom bli vän med honom och jag förundras över hans sätt att agera med nya människor, finns det någon han inte klickar med haha? Den här la han upp i helgen och den var faktiskt väldigt rolig. Han besöker 3 olika familjer för att fira jul och testa deras julbord efter deras traditioner :-) 

Är det något jag sätter på när jag behöver piggas upp så är det Rebecca Stella och Vanessas podd "Nu börjar livet". Den är så sjukt  lättsam (blandat med lite djup) och den smittar liksom av sig ordentligt. Deras skratt gör ju halva podden haha :-) Deras förra avsnitt "Tvättizarnas unpopular opinions" hade jag på när jag var och handlade här om dagen och fick hålla mig för att inte skratta högt rakt ut. Rebecca Stella är ju typ en av dom roligaste jag vet just nu. 

Okej här har jag också skrattat ordentligt. Jag visste inte att Carolina Gynning hade Youtube men nu har jag sett alla hennes videos haha. Hon är också väldigt lättsam och smått hysterisk men otroligt rolig. Speciellt när hennes kille filmar henne och gör narr av henne haha. Gillar också att hon verkligen bjuder på sig själv och sin vardag, väldigt uppfriskande med någon som inte tar sitt liv på för stort allvar :-) 

Den här serien plöjde jag i lördagskväll och såg klart alla avsnitt haha. Det är en ny Netflix-serie som heter "Hjem till Jul" och är norsk. Den finns med engelskt tal också men tycker ju norska är väldigt charmigt och mysigt så rekommenderar det! Felix Sandman är även med! Det är iallafall en julig kortserie som handlar om att vara singel runt jul och stressen inför högtider med släkten och allt där till. Faktiskt väldigt mysig och rolig att titta på :-) Perfekt om ni vill ha något enkel serie att titta på och samtidigt få lite jul-feelings! 

Gillar

Kommentarer