Festkläder för vintern

Inlägget innehåller reklamlänkar

Att gå ut på vintern kan vara lite svårt, speciellt om man är frusen som mig och även har riktigt dålig fantasi på outfits. Oftast blir det typ samma outfit varje gång haha.. Vilket kanske inte gör så mycket för mig som typ aldrig är ute längre. Under vintern väljer jag hemmakväll framför party alla dagar typ haha.. Men när man väl går ut så är det ju kul att piffa till sig lite. Så här nedan har jag gett lite exempel på plagg att ha på sig! 

Övre raden: HÄRHÄRHÄR / Undre raden: HÄRHÄRHÄR

Jacka blir ju typ "huvudplagget" enligt mig, jag hänger sällan av mig jackan utan den blir på hela kvällen typ. Jag tycker att det är sjukt snyggt att ha en riktigt varm fuskpälsjacka. Det både ser festligt ut och är väldigt skönt! Ni kommer se i det här inlägget att jag oftast går i helsvarta outfits haha.. Men det är sjukt snyggt med en jacka som bryter av - typ leokappan här ovan! 

Övre raden: HÄRHÄRHÄRHÄR / Undre raden: HÄRHÄRHÄRHÄR

Åh, festtoppar är verkligen inte min starka sida. Jag tycker att det är sååå svårt, och äger typ inget sånt. Jag är som sagt rätt frusen av mig, så jag vill gärna ha något med lite längre ärmar på vintern. Så såna här sidenblusar är ju så fina och passar till typ allt! Har man ett linne, kan man ju bara ta en tunnare jacka eller en kavaj över och sen ha sin ytterjacka över det när man är utomhus. 

Övre raden: HÄR / HÄRHÄR / Undre raden: HÄRHÄRHÄR

Jag kör oftast det säkra kortet när jag är ute, och då blir det alltid ett par skinnbyxor eller ett par svarta tighta jeans. Tråååkigt kanske, men det funkar ju alltid. Hade dock velat vara lite roligare och köra på typ nr 3 längst ner, dom är galet snygga tycker jag och då kan man ju ha en enklare topp bara. Sen är det ju även sjukt fint med höga vida kostymbyxor, och matcha det med en croptop typ. 

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR / Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR

Tyvärr är ju öppna klackar ett minne blott. Men ett par stövletter är både sjukt praktiskt och snyggt, det funkar liksom både till vardags/jobb eller fest. Jag klarar inte mer än 7 cm typ haha, och ska jag vara ärlig så går jag faktiskt ofta ut i sneakers till och med :-) Men tycker dessa ovan som går upp lite över ankeln är så fina! <3


Gillar

Kommentarer