Fina höst-plagg

Inlägget innehåller reklamlänkar

Jeans - HÄR 

Svarta jeans är verkligen ett måste för mig i garderoben, oavsett årstid. Just nu är jag inne på raka ben, gärna lite längre så som dom på bilden bredvid. Sjukt snyggt och passar till exakt allt.


Jacka - HÄR

Den här jackan tycker jag är så cool alltså! Perfekt regnjacka i höst. Eller ja, den funkar ju finfint även om det inte regnar! Hade matchat den till svarta jeans och ett par snygga boots eller sneakers.


Jeans - HÄR

Skrev ju här om dagen att jag äntligen hittat ett par fina beiga jeans, är så glad över det och tycker att det är sjukt snyggt under hösten också. Dom här ovan tycker jag ser så perfekta ut, jag gillar den beiga färgen och att dom är högre i midjan. Tips om ni också är ute efter ett par beiga jeans :-) 


Kavaj/jacka - HÄR

Nej men hur fin är inte den här kavajen/jackan!!? Så snygg och funkar ju både som en skjorta eller att ha den öppen med en topp under. Nej, så galet fin alltså! Älskar färgen och alla detaljer. Perfekt i höst :-)


Jacka - HÄR

Här snackar vi gosig jacka <3 Älskar teddyjackor under höst och vintern och den här är perfekt enligt mig. Den finns även i svart och brunt men jag tycker nog att den vita/beiga är finast. Så himla fint stylat av Matilda Djerf på bilden bredvid! 


Jeans - HÄR

Okej, blev väldigt mycket tips om jeans nu haha men sista får bli dessa gråa jeans. Tycker att grå jeans är sjukt snyggt, speciellt under hösten till kängor eller vita sneakers! Dom här heter dessutom "Tove" så gillar dom extra mycket heheh. 


Skjorta - HÄR

Jag har en svaghet för oversize skjortor. Det är verkligen ett perfekt plagg att slänga på sig om man inte vet vad man ska ha på sig. Det och ett par jeans går liksom alltid hem! Den här beiga tycker jag var riktigt fin, och den fanns även i grönt också som var fint. 


Beige - HÄR / Vit - HÄR

Okej, den här jackan var typ ännu gosigare om det ens är möjligt haha! Så himla fin verkligen, äskar att den liksom inte har några synliga detaljer mer än fickorna som också är i teddytyg. Finns i beigt, vitt och khakigrönt. Kan inte ens bestämma mig vilken färg som var finast :-) Och priset? Endast 399:-! 


Tröja - HÄR 

Sista tipset för idag blir den här ribbade tröjan! Jag har bott i såna här och tunna ribbade koftor hela våren och sommaren. Det är såå fint och ett väldigt bra basplagg att ha i garderoben. Snyggast till jeans eller en midi-kjol enligt mig. Den här beiga var väldigt fin och kostar bara 179:-! 

Gillar

Kommentarer