Fina höstplagg

Inlägget innehåller reklamlänkar från Ginatricot.com, NA-KD.com, Asos.com, H&M.se, Lindex.se

HÄR / HÄRHÄR

Wow vad snyggt det här rutiga kostymsetet var! Vill ha! Älskar såna här kavajer under hösten och denna var verkligen perfekt både utan och med byxorna till. Dom andra skinnbyxorna i grönt tyckte jag också var coola till en vit T-shirt eller stickad tröja! 

HÄR / HÄR / HÄR 

Alltså stopp! Hur snygg är inte den här kappan? Jag älskar den! Verkligen så höstig och cool, och eftersom den är svart och vit går den i princip att matcha till vad som helst. Stickade tröjor, blusar, ljusa jeans, skinnbyxor osv osv. Väldigt fin tycker jag :-) 

HÄR / HÄR / HÄR

Tre mycket bra plagg att ha i sin höstgarderob. Är ni ute efter en rutig kappa så vill jag tipsa om den här, perfekt modell och den kostar under 1000-lappen! Så snygg. 

HÄRHÄR

Manchester är ju så himla fint. Speciellt på hösten enligt mig. Min skjorta till höger har äntligen kommit in i lager igen i alla storlekar, så ni får vara snabba om ni vill knipa åt en. Jag har storlek M i min för er som undrar. Men den till vänster är ju jäkligt fin den med. Älskar den sandiga färgen. 

HÄR / HÄRHÄR

Jag är verkligen ute efter en ny svart kappa den här hösten. Min jag har är verkligen så ofräsch och börjar liksom se sliten ut, men det kanske inte är så konstigt då jag haft den i typ 4-5 år nu haha.. Men den här svarta tyckte jag var snygg! Älskar även den beiga långa koftan/kappan som är perfekt nu när hösten drar igång. 

Gillar

Kommentarer