Fina vårplagg / inspiration

Inlägget innehåller reklamlänkar från Asos.com, Arket.se, Monki.se, Stories.se, Herminehold.com

Det var länge sen jag gjorde ett sånt här större inlägg med min kläd-inspiration just nu. Såhär ser min Pinterest ut för tillfället, även om jag inte använder det lika ofta längre. Men det är alltid kul att bli inspirerad när nya årstider kommer. Det har ju typ nästan blivit sommar, både i Sverige och här i New York. Som vanligt kommer det över typ några dagar helt plötsligt haha. Inte mig emot dock. 

Det är lite roligt här i NY för folk har verkligen en annan, amerikans stil. Jag måste säga att jag tycker att vi svenskar är väldigt bra på att klä oss ändå :-) Det är även helt annorlunda i butikerna, typ en Zara butik framförallt. Dom frontar liksom annat än hemma haha.. Men men, här nedanför kommer lite inspiration till min vår/sommargarderob just nu! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Klänningar <3 Äntligen börjar det bli dags, finns det något skönare att bara kunna dra på sig en fin klänning när man har klädångest? Det behövs liksom inte så mycket ansträngning. Här ovan är 6 st jag tycker är sååå fina alltså.  Den vita med skärp är ju väldigt lik en jag har, som ni frågat massa om. Och hur söt är inte den längre prickiga? Perfekt nu under våren när man inte har så bruna ben haha. 

Vit topp - HÄR / Beige jeansjacka - HÄR / Grön minikjol - HÄR / Gröna jeans - HÄR / Vit jeansjacka - HÄR / Stickad kofta - HÄR

Och så massa fina nederdelar och överdelar. Hur söt är inte midikjolen? Så snygg till sneakers och en vit t-shirt, precis som dom stylat på bilden. Allt här ovan hade faktiskt gärna fått flytta in i min garderob haha, många bra basplagg som passar med varandra. 

Väska ormskinnsmönstrad - HÄR / Solglasögon - HÄR / Iphoneskal - HÄR / Baddräkt - HÄR / Scrunchie - HÄR / Svart väska - HÄR

Och så accessoarer! Älskar trenden med dom här väskorna, väldigt 90-tal men jag tycker det ser så snyggt ut. Dessa är väldigt enkla, men fina, och kostar inte mer än 180kr/st. Så billigt! 

Gillar

Kommentarer