Fixa höstgarderoben

Inlägget innehåller reklamlänkar från Axelarigato.com och Ginatricot.com

HÄRHÄRHÄR

Teddyjackan - Vad jag tycker att teddyjackan är ett perfekt höstplagg att ha i garderoben! Man älskar ju plagg som både är snygga, varma och bekväma :-) Tycker att dom här 3 är i den perfekta modellen och färgerna. Den svarta är ju klassisk och passar till allt, men dom beiga är ju lite gosigare haha. Den i mitten är nog min favorit! Alla kostar under 500-lappen vilket jag tycker är bra! 

Blåa - HÄR / Svarta - HÄR / Beiga - HÄR

Jeans - Jag har insett att jag måste köpa mer jeans och byxor!! Jag har typ 1 eller 2 par jeans jag gillar och verkligen använder. Har så svårt att hitta jeans som verkligen sitter snyggt på mig som är lång och smal.. Men raka jeans är något jag älskar och alltid funkar. Tycker att ett par blåa och ett par svarta är en bra bas i garderoben, men att man även borde köra på ett par beiga för att bryta av lite ibland! 

HÄRHÄR / HÄR

Rutigt - Jag älskar verkligen rutigt under hösten! Tycker det ser coolt ut och har man rutigt i dessa färger så passar det ju typ med resten av garderoben. Alltid roligt att ha något mönster :-) Gillar verkligen dom här kavajerna som är galet snygga till jeans och en topp, men jackan är väldigt fin den med! 

Svarta - HÄR / Vita - HÄR / Beiga - HÄR

Sneakers - Ni är flera som bett mig tipsa om sneakers till hösten, och jag ska göra ett större inlägg om det tänkte jag. Men ville bara ha med dom här 3 här i inlägget iallafall! Jag går typ bara runt i sneakers under hösten och tycker att dom här 3 paren var helt perfekta! Jag älskar dom beiga, men vita och svarta är ju bra bas-skor att ha i garderoben! Hur söta var dom inte med fåglarna haha? :-) 

HÄR / HÄRHÄR

Överdelar - Okej, är det något jag är dålig på att köpa så är det toppar och enkla tröjor! Det är verkligen mitt stora problem när det kommer till min garderob haha, vet aldrig vad jag ska ha för överdel till jeans eller kjolar så det måste jag börja investera i. Dessa beiga överdelar tycker jag var så snygga. Älskar den stickade koftan som man typ kan ha som en kappa nu i höst!! Magisk färg och modell. Så snyggt med dom stora fickorna. 

HÄRHÄRHÄR

Midikjolar - Jag älskar minikjolar som ni säkert vet haha, jag har typ bott i det hela sommaren! Men det är sånt bekvämt och fint plagg. Jag tycker att det är sjukt snyggt att ha det i höst till ett par boots eller sneakers och sen matcha det med en stickad tröja eller typ skinnjacka! Perfekt för lite varmare höstdagar. Den prickiga är min favorit men tycker även den beiga stickade var väldigt fin och höstig. 

Gillar

Kommentarer