Förra höstens favoriter

Såg att Kenza hade gjort en liten tillbakablick på hur höstens outfit från förra året såg ut, och tyckte att det var en rolig idé. Kanske gör att jag (och ni!) får lite inspiration inför kommande säsong. Många av plaggen finns ju tyvärr inte kvar eftersom dom är köpta för mer än ett år sedan, men kan länka lite liknande om jag hittar! 

Skinnbyxor - HÄR / Liknande jacka/kofta - HÄR / Skorna är tyvärr slut men finns i andra färger HÄR

Något jag har saknat är skinnbyxor!!!! Dessa har jag haft i typ 3-4 år nu, och det är verkligen dom bästa. Dom är superstretchiga och sköna, och finns dessutom i alla längder och storlekar. Perfekt för mig som annars har för långa ben för många skinnbyxor just. Dom kostar även bara 399! Har typ rekommenderat dom till alla mina vänner, och dom älskar dom lika mycket haha.. Så tips tips! 

Tröja från Bikbok, men liknande hittar ni HÄR! <3

Är det något plagg jag fick mest frågor om förra året, så var det nog fan den här stickade tröjan från Bikbok haha. Den är ju sååå himla mysig verkligen och jag köpte den till och med i grått för att jag gillade den så mycket. Hoppas dom får in en liknande detta år :-) Och btw, är inte hösten härlig, när man kan börja använda varmare plagg - men det är inte så kallt att man behöver jacka och halsduk liksom. 

Lårhöga stövlar från Unisa, liknande HÄR

Vet inte om jag längtar efter lårhöga stövlarna, det är en hatkärlek till dom haha. På ett sätt känner jag mig lite trött på dom, men ändå hamnar man där ändå. Hoppas att jag kanske hinner använda dom till barbent och någon stickad tröja någon gång innan det blir för kallt, det är väldigt fint :-) 

Jacka från Andreas kollektion för NA-KD / Identiska skor - HÄR (dessutom på 30% rabatt!)

Den här outfiten tycker jag känns väldigt härlig och höstig! Längtar efter att ta fram dessa skor som jag köpte förra året på Eurosko. Perfekta vardags och festklackarna under vinterhalvåret! 

Jacka - Chiquelle / Skor - Billi Bi (liknande budgetalternativ HÄR)

Men hur mysigt såg inte detta ut dåå? Vintern får gärna vänta så länge som möjligt tack, men när den väl kommer så kommer jag med glädje plocka fram den här fuskpälsen jag bodde i förra året. Kul ändå att vi har ordentliga årstider i Sverige, då hinner man glömma bort och bli nykär i sina kläder på nytt haha.. 

Jacka - Dry Lake (liknande kort HÄR / liknande i längre modell HÄR)

Den här jackan var ni också många som gillade, och det är ju kanske inte så konstigt. Den är verkligen så himla fin!! Den kommer ifrån Dry Lake, men är tyvärr helt slutsåld. Dock hittade jag två lite liknande svarta jackor som också har den här "puff"-effekten. 

Gillar

Kommentarer