Första helgen hemma och min måndag

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej fina ni! Den här helgen har av någon anledning känts så lång? Och då har jag ändå inte gjort så mycket haha. Och fotat ännu mindre. Ska jag vara ärlig så har det bara känts som en stor omställning att komma hem från NY och det har känts lite deppigt faktiskt. Så jag har bara försökt vara i nuet och det resulterade i en lugn men rolig helg. 

I fredags hade jag och mamma en hemmakväll. Vi köpte sushi, åt gotti och sen somnade jag rätt tidigt. Är så glad över att jag sluppit jetlagen och hållt fast i rutiner som att somna vid 23 och vakna vid 8. 

I lördags var det riktigt grått men jag och mamma gick iallafall ut på en lång promenad nere vid vattnet. Det var skönt att komma ut och få ordentligt med luft. Har verkligen saknat den svenska, friska, luften haha. Och att gå en promenad och knappt se en människa. 

På kvällen var jag hembjuden till Bianca för att fira hennes 23-årsdag! Jag fotade tyvärr ingenting men hade en så bra kväll. Hon hade fixat så fint i hennes lägenhet och vi var ett skönt gäng tjejer :-) Det blev lyxpizza, shots, paketöppning och massa spel. Sen åkte vi in till stan och avslutade kvällen på spybar innan jag däckade vid 4. Riktigt rolig och lyckad kväll, och så kul att träffa lite vänner igen <3

Min jacka hittar ni HÄR.

Igår (söndag) sov jag dock ut alldeles för länge haha. Så halva dagen var i princip försvunnen, men tror jag behövde det. Mådde sådär men var tvungen att göra lite jobb inför ett samarbete, men det var skönt att få det gjort. Och resten av dagen gick bara åt till att vila och ta det lugnt hemma. Facetimeade massor med F. Söndagar är alltid vår dag, så jag saknade honom lite extra <3

Nu är det måndag igen och jag har faktiskt varit vaken sen 6.30 imorse och har suttit och jobbat ett tag nu. Den här veckan är rätt hektisk men det ska bli roligt faktiskt. Känner mig peppad och på bra humör idag :-) Hoppas ni också får en fin start på veckan. Kram! 

Gillar

Kommentarer