Första inlägget från New York

God morgon från New York och lägis! Klockan är inte mer än typ 07.00 här nu, men jag har varit vaken ett tag. Både pga jetlag men också för att F gick upp i ottan när klockan var typ 4. Galet haha. Men äntligen här hörni!!!! Hade en sjukt lång resa igår och var framme här i lägenheten vid 19 (NY tid). Flygresan gick verkligen toppen och kändes inte alls som 8 timmar, jag underhöll mig med serier och sov två timmar. Men väl framme på flygplatsen började kaoset, tror jag stod i kön till passkontrollen i 3 timmar?! Ingen telefon, inga stolar, ingen AC osv. Nej fy fan, där fick jag panik men det gick liksom inte att göra något, bara härda ut och stå där. Led verkligen med familjer som hade små barn, och även alla pensionärer som också bara fick stå och stå i timmar i värmen. 

Sen ville jag ju bara till lägenheten så fort som möjligt, och beställde en Uber när jag kom ut. Det var liksom dock inte det lättaste att att kommunicera med Uber-chauffören på engelska, när jag var stressad och så två gigantiska resväskor också. Stackars chauffören och stackars lilla mig som yrade runt där helt svettig med två stora resväskor haha. Då ville jag bara lägga mig ner och ge upp haha.. Men till slut hittade vi varandra och allt gick bra. Började verkligen gråta när jag äntligen träffade F utanför lägenheten - mitt i New York. Var helt utmattad efter en lång resa ensam, och så lycklig över att se honom och äntligen vara framme. <3<3 Vi pussades, duschade, gick en promenad i området och till Grand Central, sen köpte vi bara med mat hem och kollade PH i sängen innan vi båda däckade kl 10. 

Som sagt så har jag varit vaken i någon timme nu och bara dragit mig i sängen. Jag känner mig trött, men för pigg och exalterad för att sova och vila. Hur som helst! Idag ska jag bara försöka ta det lugnt och ta dagen som den kommer. Tänkte iallafall packa upp, duscha och sen ge mig ut på stan lite och kolla läget. Har ju dock inget internet här så det är lite jobbigt då jag inte kan använda kartor. Ska nog försöka köpa något kontantkort med fri surf idag, är det någon av er som varit i USA under en längre tid och har tips på vart jag kan gå? Vi hörs lite senare bästa ni, kram på er <3

 

Gillar

Kommentarer