Förutspår min framtid

Jag är faktiskt inte en sån person som tänker mycket på framtiden. Snarare tvärtom haha.. Jag önskar jag var bättre på att blicka framåt och ha mål med mitt liv, men på ett sätt är jag glad att jag också tar det som de kommer. Lagom är bäst helt enkelt. Men, just nu i och med vår flytt så har jag börjat reflektera mer över hur mitt liv kommer se ut om några år och ännu längre fram. Här nedan har jag förutspått lite mål och saker jag önskar få göra i framtiden <3

FLYTTA UTOMLANDS - Det är nästan så att jag kan göra en "check" här men inte än :-) Att flytta utomlands känns som ett riktigt life-goal och jag börjat förstå det mer och mer nu när jag gått ut med det. Jag är så himla taggad på att få en ny vardag och anpassa mig lite. New York känns dessutom som en riktigt cool stad att flytta till även om jag är nervös över att det är så stort. Sa till Sofia och Amanda här om dagen att det känns som att varenda människa kommer stirra på en som en "outsider" när man flyttat dit i början, men nja haha, världen kretsar kanske inte så mycket runt mig. Jag hoppas att jag kommer smälta in hyfsat bra fort och framförallt att jag kommer trivas. Jag har räknat med att vi kommer vara borta ca 1-2 år. 

KÖPA LÄGENHET - När vi kommer hem igen från New York så är min stora dröm att köpa en lägenhet. Det är verkligen något jag längtar sååå mycket till. Jag vill verkligen ha något som är mitt, och att få inreda det helt på mitt sätt. Behöver en trygg punkt där jag verkligen aldrig vill gå ifrån haha. Längtar efter att få bjuda hem familj och vänner till mig, fira jul hemma, fixa och pyssla osv osv <3

SE VÄRLDEN - Här kommer jag kanske vara pank i och med att jag nyss köpt min drömlägenhet och lagt överdrivet mycket pengar på inredningsprylar :-) Men, en sak jag vill prioritera i mitt liv är att resa och upptäcka mer av världen. Allt från ett snöigt Norge och Schweiz till Mykonos, Maldiverna och Marrakesh. Att se olika platser gör att man känner sig som världens rikaste person. Vill verkligen se och skapa nya minnen, för vet själv att dom minnen jag minns som allra bäst är från resor. 

SKAPA EN FAMILJ - Självklart så vill jag skaffa familj och ha egna barn. Just nu känner jag att 27-28 år är en rätt bra ålder, men man kan ju aldrig riktigt planera sånt. Vi får se hur livet ser ut helt enkelt! Men drömmen är att ha 3 barn, både pojkar och flickor såklart. Vi får väl se om jag håller fast vid 3 efter första haha.. 

JOBBA PÅ MIN EGNA KARRIÄR - Ja, så var det ju det här med karriär också. Trodde ni också när ni var typ 10 att livet skulle vara klart och "iordning" när ni var 24 år? Haha säger jag nu bara. Jag vet typ fortfarande inte riktigt vad jag vill göra i livet och avundas mina vänner som precis pluggat klart och har ett jobb dom brinner för. Men jag tror att det är en del av livet, att hitta det man brinner för och vill göra. Antingen hittar man det vid 20års åldern eller när man är 40. Vi får se helt enkelt, och framförallt får vi se hur mitt nuvarande jobb kommer se ut om några år. Förutom sociala medier, reklam och skriva så hade jag kunnat tänka mig att jobba med något kreativt så som med kläder, inredning, hundar eller växter. Gärna något där man får jobba med händerna och där varje dag inte ser likadan ut.

GIFTA SIG? - Anledningen till att jag skrev ett ? efter är för att jag helt ärligt inte vet om jag vill gifta mig. Självklart vill jag ha en person (Hej Frank :-)) att dela resten av mitt liv med, men själva bröllopet är jag inte helt 100 på. Kanske för att jag inte älskar att stå i centrum sådär mycket, och för att jag bara känner hur mycket press man skulle ha på sig. Även om det förmodligen blir en av livets bästa dagar. Nja, jag vet faktiskt inte. Men skulle jag gifta mig hade jag velat ha ett utomhusbröllop med lite bohemisk touch - och absolut inte för stort.

Ja, kommer mina 10-15 framtida år se ut såhär så kommer jag vara mer än nöjd <3 Tänk att få kolla tillbaka på det här inlägget på bloggen och kunna checka av allting haha. Jag hoppas verkligen på det. Och jag hoppas att ni gillade inlägget, lite annorlunda men kul. Kram på er :-) 


Gillar

Kommentarer