Frågor & svar

Hej! Måste fråga hur din fot känns nu efter din operation? Ska göra samma som dig hos samma kirurg! Är jättenervös när han sa att bedövningen gör sinnessjukt ont!
Min känns faktiskt sjukt bra just nu och är så nöjd. Den var svullen väldigt länge efteråt. Gjorde min operation 8 mars, och jag kunde känna att den var svullen fram till typ i början av juni. Men nu skulle jag säga att den typ är helt återställd! Skönt för dig att du ska göra operationen, du kommer inte ångra dig! Och ang lokalbedövningen så måste jag faktiskt vara ärlig och säga att det gjorde svinont, ondare än vad jag hade trott. Det var typ 4 sprutor i foten och jag höll typ på att skrika HÖGT haha. Vill inte skrämma dig!! Och värt att veta är också att smärtan varade i typ 10 sekunder, sen kände man ingenting alls, så det går jättefort! Och efter det kommer operationen kännas som världens minsta grej. Sen vet jag att den kirurgen är rätt speciell haha, och jag kan tänka mig att han säger sådär för att du ska förbereda dig på det värsta istället för tvärtom. Men du fixar det, jag ska göra min andra fot i höst tror jag och det är värt det alla gånger. 

Åh så underbart!! När får vi en presentation av F i bloggen? Tror vi är många som är nyfikna och såklart också så glada för din, för er, skull! Kram!
Gullis! <3 Det här är faktiskt ett stort dilemma för mig just nu. Ena sidan av mig vill bara lägga upp massa bilder på honom och berätta allting om oss två och honom, medans andra delen av mig bara vill hålla honom för mig själv. Mitt förhållande med Rasmus var ju väldigt offentligt vilket inte bara var en dans på rosor. Folk la sig i när vi var tillsammans, och ännu mer när vi hade gjort slut. Tror han fick typ 50 vänförfrågningar från tjejer samma dag som jag skrev ett långt inlägg om hur hjärtekrossad jag var, haha. Ganska sjukt.. Sen fick både han och jag ofta kommentarer som typ "Såg Tove ute på krogen nyss, hon höll på med en kille. Var det du eller någon annan?". Ja ni förstår ju.. Efter det kände jag bara att nej, det är inte värt att ha ett offentligt förhållande. Men idag vet jag inte. Vi får se.. Ett bra tag till blir det iallafall "hemligt", det är fortfarande så pass nytt. Vi har bara träffats i typ 4 månader, men jag är så glad och det känns så bra. Håll ut :-) 

Hej finis! Du har säkert svarat på denna fråga flera gånger men vad har du för kamera? Riktigt fina bilder!
Tack!! Jag använder en kamera från Panasonic som heter "Lumix LX100", är så nöjd med den!

Hej! Vart är din tröja ifrån?
Fått sjukt mycket frågor om den här tröjan jag har på mig på bilden nedanför. Den köpte jag nu i somras (typ 3 veckor sen) på Pull and Bear's rea. Hittar den tyvärr inte på hemsidan, men den kan ju finnas kvar i butik! Fanns även i typ rosa och blått! 

Gillar

Kommentarer