Framtidsdrömmar

Alla bilder är hittade på Pinterest.com

Jag och F har pratat väldigt mycket om framtiden på senaste och det har alltid varit mysigt. Typ suttit när vi fikat eller ätit middag och pratat om hur vårt liv ser ut om allt från 2 till 10 år. Tacksam över att vi båda ser en framtid tillsammans och är spänd på allt som kommer :-) Tänkte dela några av mina stora drömmar just nu. 

Köpa lägenhet - Det här är min allra största dröm nu alltså. Efter NY så är det första vi ska göra (om pengar finns kvar haha...) att köpa en gemensam lägis. Jag har senaste 5-6 åren bara flängt runt på olika ställen och aldrig riktigt känt att jag haft en trygg och fast punkt. Vill bara ha något som är "mitt" och känna att allt sparande jag gjort i massa år inte är förgäves. Längtar efter att få bjuda hem vänner och familj hem till MIG och bara få fixa och dona med mitt. Det har liksom typ aldrig hänt haha.. Det får förhoppningsvis hända inom 2 år <3

Designa något eget - Under sommarhalvåret är jag verkligen som mest inspirerad när det kommer till kläder. Jag älskar att hitta plagg som man känner att man alltid kan dra på sig när inget annat känns rätt. Det hade varit så kul att göra ett litet litet märke med några få sommarplagg, bikinis och detaljer till en början. Plagg som jag själv känner att jag saknar och vill ha i min garderob :-) Det här är verkligen en long-shot och inget jag funderar över dagligen men det vore så kul någon gång i livet! 

Ha ett landställe - Eller ja, jag vill väl framförallt gärna ha ett hus utanför stan här i Stockholm där jag ska bo i många år, ha barn osv. Men jag och F har verkligen lekt med tanken att ha ett landställe. Hur drömmigt vore det inte att ha ett sånt här kalkstenshus på Gotland utanför Visby någonstans? Åh.. kryper i mig! Vill ha en stor uteplats, mysigt inrett, olivträd, bjuda över vänner och släkt, ha cyklar, fira jul där och bara spendera flera veckor under sommaren på Gotland. 

Det är lätt att drömma sig bort, men försöker påminna mig själv varje dag om att bara njuta av varje dag och tiden vi är nu. Vi båda känner oss inte klara i New York på ett bra tag och tanken är väl att bo där i minst ett år till innan vi tar tag i lägenhetsletande hemma osv. Pirriiig på livet <3


Gillar

Kommentarer