Fredag 26/6

Inlägget innehåller reklam för Dermalogica och Bangerhead.

Hej från en som håller på att svettas bort haha.. Den här värmen är ju nästan olidlig om man inte befinner sig nära en AC eller typ vid havet där det fläktar ordentligt. Är faktiskt tacksam över att min lägenhet inte har sol in här under dagen, så det är hyfsat svalt här inne nu iallafall :-) I dag har jag legat ute här vid gården och solat i ett par timmar, lyssnade på lite poddar och åt en god ostfralla jag köpte med mig från Delselius Bageri. Faktiskt väldigt mysigt att bara ligga och sola där helt ensam även om jag lätt blir uttråkad efter någon timme hehe.

Återfuktande mask - HÄR / Dagkräm med spf50 - HÄR

Är ni duktiga på att smörja in er med solskydd? Jag måste erkänna att jag varit kass på det och typ korkat nog tänkt "men jag vill ju bli brun i ansiktet också". Men det blir man ju även med solskydd, bara att man skyddar sig från solens farliga uv-strålar. Det är verkligen superviktigt att skydda sin hy och använda spf nu under sommaren, oavsett om det är strålande sol eller lite molnigt. Solen är ju sjukt stark. Den här produkten (till höger) har jag använt dagligen i en vecka nu och älskar den! Den känns knappt på huden utan bara som en lätt lätt återfuktande kräm.

Efter en heldag i solen brukar jag dock känna att det stramar lite, och att min hy blir lite torrare än vanligt. Så den här återfuktande ansiktsmasken är min nya bästavän. Fan vad bra den är! Har på den i ca 10-15 minuter innan jag sköljer av, ca 1 gång i veckan. Den återfuktar så sjukt bra och lämnar ett fint naturligt glow. Båda produkterna är nedsatta 25% nu, och jag kan rekommendera dom starkt.

Jag gick hem igen vid 14.30 tiden och nu tänkte jag bara jobba på lite snabbt innan jag tar helg. Har ett födelsedagsfirande imorgon planerat, och sen ska det ju vara fint väder hela helgen så det blir nog att åka ut och bada både imorgon och på söndag för nästa vecka har jag hört att regnet kommer haha. Nej men det blir nog en bra helg! Måste hoppa in i en kall dusch nu, håller på att smälta bort. Kram på er och ha en fin helg. Vi hörs som vanligt på måndag igen med min helg i bilder! <3

Gillar

Kommentarer

Agnesson
Agnesson,
Det ser så himla mysigt ut där i skuggan! Trevlig helg! <3
nouw.com/agnesson