Fredag den 13e

Hej fina, äntligen fredag eller vad säger ni? Jag känner att det behövs. Mitt hjärta har känts lite tungt senaste dagarna och jag har haft en liten klump i magen. Det har varit lite tufft med jobbet, att bo hemma hos mamma och hennes kille där jag måste anpassa mig till massa andra människor helt plötsligt, och att ha ett distansförhållande med tidskillnad på 6 timmar. Allt går i perioder men dom här senaste dagarna har bara känt lite extra jobbiga. Och ni vet när man behöver lite extra kärlek så är ens kärlek liksom på andra sidan jorden och våra dagar tajmar inte riktigt. 

Jag tror också att jag påverkas av att det är julafton om två veckor och det påminner mig bara om att jag har skilda föräldrar och familj som alla ska fira på olika håll. Och såklart att F också är kvar i NY. Det ligger liksom som en stress i bakhuvudet och jag kan inte direkt njuta av att det är juletider då jag helst bara vill få den här månaden överstökad. Ja, lite deppig som ni hör haha..

Såhär festlig såg jag iallafall ut igår. Jag var hos ett PR kontor och fotades för ett samarbete. Inte varje dag man är klädd i såna här glittriga klänningar :-) Hoppas verkligen att bilderna blir bra. Var helt slut igår efter en lång dag, så det var därför jag inte uppdaterade. Men idag är jag tillbaka! Att det är fredag och helg känns riktigt lägligt. Tänkte bara jobba hemifrån idag och ikväll ska jag träffa Bianca för att hänga och käka middag. Ska bli väldigt behövligt och trevligt! <3

Gillar

Kommentarer