Fredag den 13e

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hej fina ni! Hur mår ni? Med mig är det bra. Det har verkligen varit ett rätt konstigt dygn, med mycket känslor och tankar i mig. Igår var det ju väldigt grått och jag var knappt sugen på att röra mig ut ur huset för att jag kände mig så låg och ledsen. Men jag och mamma åkte en liten sväng till en antiklada 10 minuter härifrån där vi kikade lite. Fanns väldigt mycket skit haha, men jag köpte den här söta ljuslyktan från Iittala som jag är supernöjd med! Efteråt åkte vi och bunkrade upp med massa godis till helgen och sen hade jag verkligen världens lugnaste kväll. 


I morse vaknade jag däremot på bra mycket bättre humör och allt kändes lite lättare iallafall. Jag åt en snabb frukost och sen gick jag ut på en långpromenad och pratade i telefon med Sofia en timme, hon är på Bali just nu och jag är lagom avis! Men det var iallafall väldigt härligt och jag fick öppna upp jackan för att det blev så varmt i solen!! 


Vid 13-tiden så åkte jag och mamma en sväng till Sköndal där vi gick en promenad och fikade. Solen gick tyvärr i moln så det blev lite kallt, men det var mysigt ändå. Blev så rastlös av att vara inne hela dagen igår, så idag har jag fått ordentligt med frisk luft tycker jag :-) Kan ju vara svårt att hitta på saker nu när man helst ska hålla sig hemma, men en lång promenad utomhus gör ju bara gott. 


Trenchcoat - HÄR / Blus - HÄR / Jeans - HÄR / Sneakers - HÄR

Såhär såg jag ut! Eller okej, jag hade en tjock dunjacka över också haha men ville så gärna inviga min nya trenchcoat jag köpte för några veckor sen. Gillar den verkligen :-) Kände mig lite vårig med den ljuslila blusen till! Men nu har det mulnat på ordentligt och jag har bytt om till myskläder här hemma. Tänkte jobba ett par timmar nu! Hoppas allt är bra med er, kram <3

Gillar

Kommentarer