Fredag / Helgens planer

Vilken härlig och solig start på den här helgen! I morse åkte jag hem mot mamma för att jobba här idag. Hon är sjukskriven just nu för att hon fått problem med ena ögat. Så gjorde henne och vovven lite sällskap, eller så är det tvärtom hehe. Jag har gärna folk runt om mig :-) Vi tog iallafall bilen bort till Sköndal där jag är uppvuxen, och gick en lång promenad vid sjön. Sen fikade vi även lite snabbt i Kristinahuset som ligger där. Skönt att komma ut ordentligt innan solen går ner. Jag ska nog ta det lugnt nu och jobba i några timmar innan jag åker hemåt igen. Resten av helgens planer hittar ni häär: 

Fredag - Åka hem och ha en riktig myskväll hemma. F ska ut och äta med jobbet, och jag ser faktiskt fram emot att bara ta det lugnt hemma själv. Duscha länge, spaa lite och kolla film typ :-) 

Lördag - På förmiddagen ska jag på ett brunchevent! Inte ofta det är event på helger, men det är för att fira Hannas lansering för Ideal of Sweden som släpptes idag! Jag hinner dock inte vara där speciellt länge för jag och F ska ju ta båten från stan till Elite Hotel Marina Tower och bo där över natten. Ska bli så mysigt <3

Söndag - Börja dagen med frukostbufféeee, drömmen. Sen ska vi nog bara ta dagen som den kommer, förmodligen åka in till stan och strosa runt och äta lunch. 

Hoppas ni får en fin helg <3

Gillar

Kommentarer