Fredag i Köpenhamn

Vi var framme vid vårt hotell ca 11 idag efter en supersmidig resa! Vi bor på Skt. Anne som ligger en gata ifrån Nyhavn och vi båda blev sååå positivt överraskade. Vi fick välja om vi ville uppgradera vårt rum för 300kr till ett större och nyrenoverat, så det gjorde vi. Och hur fint är inte det? Helt kär, speciellt i badrummet :-)

Bra selfieljus också haha! Med min donna! Vi har så himla kul jag och Bianca, pratar om allt och ingenting och verkligen går runt och skrattar hela dagarna. Tacksamt att ha en vän med samma jobb som mig själv, inte alla som kan åka iväg på spontanresor hit och dit liksom men hon ställer alltid upp haha <3

Såhär ser det ut typ ÖVERALLT! Så jäkla mysigt och fint. Allt är så himla fräscht, ljust och vackert haha. Vi går liksom runt och bara tar in den fantastiska miljön.

Vi startade vår sväng på stan med ett stopp på Cocks and Cows för burgare till lunch! 

Sen blev det flera timmars shopping runt Ströget och alla smågator! Tyvärr är det väldigt kallt och blåsigt här så vi fick springa in butikerna och värma oss haha.. Jag fick med mig en stickad tröja och ett plisserat set så jag känner mig nöjd :-) Men vi ska tillbaka en sväng imorgon och ta en andra runda.

Såhär fint var det när vi rörde oss tillbaka vid 17. Så härligt att det är ljust så länge nu <3 Vi båda var kalla som isbitar när vi kom in igen så nu har vi bara värmt oss i sängen och chillat/jobbat lite. Vi har bord för middag vid 20.30 så vi ska strax börja fixa oss lite. Vi hörs mer imorgon älsklingar. Kram <3


Gillar

Kommentarer