Fredag och dagens lista

Dagens humör: Jo men det är bra! Det är ju fredag och det gör mig glad :-) Känner mig dock lite stressad inom mig över flytten och hur vi ska få ihop allting på typ 3 veckor. 

Dagens mående: Äntligen känner jag mig 100% frisk igen! Så himla skönt. 

Dagens borde: Borde gå ut och gå en promenad, men väntar in bud från en budfirma och UPS så jag känner mig låst här hemma vilket stör mig lite haha.. Kan man på riktigt inte ge ett spann på typ 2-3 timmar? Vågar knappt gå ut på en prommis en timme liksom. 

Dagens frisyr: Det är nytvättat, så bara rakt i en mittbena. Standard :-) 

Dagens smink: Ingen makeup! Tog BUS imorse för att jag visste att jag ändå bara skulle vara hemma. Hatar faktiskt att ha brun utan sol på nätterna, sover så dåligt när man är sådär kladdig. Så ja, inget smink idag. 

Dagens klädsel: Ett par leggings och en långärmad tröja bara. 

Dagens planer: Jag har faktiskt börjat flyttpacka lite. Passar på när jag är själv hemma och F inte är här med sina pekpinnar.... hehe. Förutom det så inväntar jag några bud under dagen och ikväll ska jag och Frank nog bara ta det lugnt hemma. Det var länge sen vi hade en lugn fredagskväll hemma vi två. 

Dagens materiella vill ha: Dom HÄR jeansen som finns i "tall". Så bra att företag börjat med det. Alla ser fan olika ut, speciellt när det kommer till jeans. 

Dagens fundering: Hur tänkte vi när vi bestämde att hyresgästerna ska flytta in 1/3, när F också åker den 1/3. En fredag dessutom. Förstår inte hur vi ska få ihop det riktigt med jobb, packning osv.. Något säger mig att vi kommer behöva flytta ut helgen innan typ men jag hoppas vi löser det på något sätt. Det blir tight iallafall haha. 

Dagens beroende: Ariana Grandes låt "7 rings", hur bra är den inte?

Dagens tråkigaste: Att jag inte träffat Nelson på en vecka :-( Är ju typ aldrig hemma hos mamma längre, men det kommer jag väl få äta upp när jag ska flytta hem till henne för några veckor innan jag åker till NY haha.. 

Dagens längtan: Till våren!! Att kunna ta kvällspromenader medans det fortfarande är ljust ute. Kunna ta av sig den tjocka jackan och bara känna solen värma, uteserveringar! <3

Gillar

Kommentarer