Fredagslista!

Inlägget innehåller en reklamlänk

Vad kul att ni var så många som gillade den här stickade tröjan jag köpte härom dagen! Ni hittar den HÄR! Tyvärr är den slutsåld på hemsidan men i butik fanns det massa kvar, speciellt på Gina vid Hötorget där jag köpte min.

Humör idag?
Känner mig väldigt glad och tacksam! 

Vad gör du exakt just nu?
Sitter i soffan och skriver detta medans Ullared går på tv i bakgrunden haha, tänkte ta något att äta till lunch nu och sen gå en vända med vovven medans solen är framme <3

Dagens planer?
Jag vet typ inte. Jag är hemma hos mamma nu, och tänkte jobba på här i ett par timmar och sen får jag se om jag stannar här ikväll eller om jag åker hem till lägenheten med F. Han ska på någon jobbmiddag, så det blir senare isåfall! 

Helgens planer?
Inga alls, och det känns faktiskt rätt skönt. Eller det enda jag har planerat är att åka till pappa och äta på söndag. Men resten av tiden lämnar jag öppen! Sugen på att äta god mat och bara mysa hemma på kvällarna framför bra filmer med massa gotti. Och kanske gå någon höstig promenad i solen! 

Vad ser du mest fram emot i helgen?
Att bara koppla av och ta det lugnt. 

Vad var det roligaste som hände i veckan?
Det var nog när jag och F var på Sverige-matchen i måndags! Såna spontana saker är livet, och det var roligt att bara göra någonting ensam med honom, känns som att det var ett tag sen! 

Veckans fundering?
Om man kanske ska ta och boka någon vinterresa? Tänker typ i februari/mars då, men har inte riktigt koll på vart jag vill åka. Är rätt sugen på Mexico faktiskt! Vi var i Thailand förra året, så jag känner mig rätt klar där. 

Vad gjorde du för ett år sedan?
Idag för prick ett år sedan så var jag på en härlig frukost som Gertrude styrde tillsammans med Twist & Tango! Minns att det var en väldigt solig höstmorgon :-) 

Gillar

Kommentarer