Friday-fun and my new teddy jacket

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hur fantastisk är inte den här jackan? Fick med mig den hem här om dagen. Den kommer HÄRIFRÅN men är inte i butik förräns vecka 12 så ni vet <3 Men jag är helt kär alltså! 

Hej på er! Äntligen fredag tänkte jag skriva haha, men den här veckan har gått så himla fort att jag typ trott att det är onsdag idag. Blir väl lätt så när man åker iväg i början på veckan. Men så himla lyxigt :-) En kort vecka! Idag hängde jag lite med Bianca på förmiddagen och nu tar jag igen lite jobb. Är fortfarande lite i valet och kvalet ifall jag ska uppdatera under helgerna eller köra ett "min helg i bilder"-inlägg varje måndag istället. Kanske lite båda. 

Jag ska strax göra lite sen lunch och sen hoppa in i duschen inför kvällen. Jag ska nämligen in till stan och käka middag och bowla med några vänner, hur kul? Har inte kört bowling på flera år nu, men det är ju sjukt roligt. Middagsstället är inte helt spikat än, men det lutar åt burgare på Barrels. Dom är grymma, men det brukar vara rätt mycket folk där så jag hoppas att vi får bord! :-) Hur som helst så blir det en kul kväll. Vi hörs vänner! 


Gillar

Kommentarer