Friday Inspo

I brist på egna bilder får ni ett par från Pinterest! Godmorgon fredag, kände mig typ överkörd när klockan ringde vid 8 imorse, hade lätt kunnat somna om 1-2 timmar men tvingade mig upp, blir typ ännu tröttare annars haha.. Idag är det fredag iallafall och den här veckan har gått så himla fort, samtidigt som det hänt väldigt mycket och mitt fokus har varit lite sådär pga allt som hänt. Idag har jag inga planer alls egentligen förutom att jobba hemifrån och vänta in några paket som ska komma under dagen.

Trots att Frank och jag varit ifrån varandra i över 4 månader nu så känns helger fortfarande jobbigast. Det är då det blir som mest påtagligt att man är "ensam" och inte har dom där mysiga grejerna att hitta på ihop. Fåren liten klump i magen och känner ena sekunden att jag måste hitta på allt och lite till för att komma på andra tankar, medan jag samtidigt bara vill sova bort hela helgen typ. Gud vad vi har tid att ta igen sen. Just nu är allt så himla konstigt bara, och varje dag får jag berättat om allt som händer i New York. Allt är fortfarande nedstängt, och ännu mer nu i och med all demonstration och vandaliseringen, nästan alla butiker i Soho har bommat igen sina butiker med stora träväggar, det råder utegångsförbud mellan 20-05 och all trafik har stängts av till och från Manhattan. Det är verkligen som att vi lever i två helt olika världar. Det är svårt att förstå och tänka sig New York som annars är liksom så folktät, fullt ös och väldigt fritt. USA är ju ett minst sagt konstigt land.. Känns som vi är tillbaka flera 100 år i tiden. Hur som helst, jag tror vi får se det här året som en lärdom allihopa. Ett tecken på att saker behövde hända, komma upp till ytan och få oss en tankeställare. <3

Jag ska ta en kopp kaffe till nu och jobba på några timmar. Hoppas ni får en fin fredag hörna, kram!

Gillar

Kommentarer

S
,
Lägg gärna ut mer bilder på lägenheten, tips på heminredning etc. 😊 <3
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Absolut, det ska jag bli bättre på! 😘
nouw.com/tovewaldemar
Jonna
,
Jaa jag håller med "S", jag har precis fått ett förstahandskontrakt i Stockholm(så sjukt) och tycker att du och jag har rätt lika smak på intredning. Gäärna tips om snygga soffbord hehe, tycker det är svårast.
tovewaldemar
tovewaldemar ,
Haha, jag har letat efter just ett soffbord i MÅNADER. Hittar inget jag gillar haha.. Det är så sjukt svårt 😟 Men ska absolut bli bättre på att tipsa om lite inredning och möbler!
nouw.com/tovewaldemar