Fullmåne och tacksamhet

Titta vad fint månen lyste igår när jag och mamma var ute på kvällen. Så vackert! Däremot så sover jag så sjukt dåligt när det är fullmåne så jag känner mig rätt mosig idag. Kan dock också bero på att jag tittade på första delen av dokumentären "Leaving Neverland" om Michael Jackson och pojkarna han utnyttjade sexuellt under flera år. Blir så påverkad när jag tittar på sånt, speciellt innan jag ska sova. Drömde massa mardrömmar och har känt mig iallamående och illa till mods hela dagen idag. Usch vad obehaglig den var, och så hemsk. Satt typ i chock i två timmar. Vet inte om jag vågar/orka kolla på andra halvan? Kanske inte precis innan jag ska sova då. 

Hur som helst, idag har jag varit en sväng i stan och kikat lite och köpte även med mig en lunch från Reload hem. Jag var hemma igen vid 16 tiden och då hjälpte mamma mig att fota lite snabbt inför en insta-story haul jag pysslat med. Den kommer upp ikväll ifall ni vill kika. Annars blir det en väldigt lugn kväll för mig. Höjdpunkten är när jag och F facetimear på kvällen hehe :-) 

Vill även passa på att säga tusen tack för alla fina kommentarer ni gett mig senaste tiden! Jag försöker att bli lite mer personlig här på bloggen och ge er det ni önskar, och det är kul när ni uppskattar det. Blir så himla glad och taggad på att fortsätta dela med mig här på bloggen, det blir ju även mycket roligare för mig med. Och självklart, tusen tack för att ni kikar in här varje dag <3

Gillar

Kommentarer