Fyra tips!

Nu när det är så tråkigt väder så tänkte jag tipsa om lite grejer jag sett på Youtube/tv på senaste! Har spenderat alldeles för mycket tid på youtube framförallt haha.. Men det är väl okej. Var någon av er också besatt av The Hills och The City när ni var yngre? Nu är det säkert över 10 år sedan det sändes, men oj vad bra det var. Jag hade faktiskt ingen aning om att Whitney Ports man är en av producenterna av The City och att det var där dom träffades. Hur som helst! Dom har iallafall en liten serie där dom reagerar på varje avsnitt och ger lite detaljer om tv-showen. Såå himla roligt och mysigt att titta på! Dom båda är så gulliga och genuina och det känns nästan som man sitter där och kollar med dom haha. Samtidigt är dom ändå väldigt ärliga vilket jag gillar. Älskar hennes kille Tim, han är så så rolig. Längtar tills dom släpper nya avsnitt haha, och extra roligt för att det The City är inspelat i New York och man känner igen många platser.

Här om kvällen hittade jag den här dokumentären "Pappa Mos" på Svt och slog på den till middagen. Den var faktiskt väldigt mysig och jag både skrattade och grät :-) Det handlar iallafall om att bli pappa, och man får följa Mos och hans flickvän från att dom får reda på att dom ska få barn, tills att barnet föds och första tiden efter det. Dom fick ju sin dotter i våras mitt under pandemin, och det var väldigt intressant att veta mer om det också. Mycket mysig dokumentär!

Okej, när man inte trodde att låten Fix You kunde bli finare så släpper Sam Smith den här live-versionen. Kan säga att jag storgrät när jag hörde den på hög volym första gången haha, så jävla fin och vacker.

Ni har säkert inte missat att Alice Stenlöf köpt en ny lägenhet som hon totalrenoverar just nu. Jag tycker att det är så kul att följa renoveringar och se hur andra gör och vill ha det osv. Den kommer verkligen bli så maxad tror jag haha, och hur fin som helst. Älskar stenskivan hon valde till badrummet, hade gärna velat ha ett badrum i liknande sten, och till köket likaså haha.

Gillar

Kommentarer