Gina photoshoot

Inlägget innehåller reklamlänkar

I går kväll hängde jag på Gina Tricot's showroom hela kvällen! Dom hade ett litet event och en photoshoot där och hade verkligen gjort så himla fint med massa bakelser, blommor i mängder och massor utav snygga nyheter i kläd/skoväg! Längtar efter att få dela med mig av bilderna med er, tror dom blev rätt somriga och fina :-) 

Klänning - HÄR

Det här blev min första look! Blev faktiskt rätt kär i den här klänningen. Så fin :-) Jag hade storlek 36 i min, men den var lite kort på mig som är 175, så jag hade nog kunnat ha M också. Perfekt för alla sommarens festligheter. Så söt!

Biancas klänning i annan färg - HÄR 

Jag och Bianca tog en hel del bilder tillsammans och såg i princip likadana ut med likadana klänningar, fast i olika mönster haha. Den finns i flera olika! 

Btw, ni har väl inte missat att Gina nu släppt en kollektion med massa härliga sommarklackar? Sååå fin! Dessa rosa hittar ni HÄR! Jag hade dock ett par andra på mig hela kvällen som jag blev kär i, skrolla ner för att se <3

Skor - HÄR

Alltså dessa skor <3 Perfekta röda färgen, modellen och klackhöjden! Både jag och Bianca hade på oss dessa och blev helt kära haha. Så sköna dessutom, inte ofta jag hittar klackar som jag gillar och kan gå i länge. 7,5 cm höga är dom, perfekt för mig som redan är lång :-) Och seeeer ni det fantastiska bakelserna som serverades? Jag och Bianca gick sist och då blev vi överrösta med massa bakelser att ta med hem. Så lyxigt! 

Klänning - HÄR / Skor - HÄR

Och detta fick bli min andra kollektion när vi skulle fota deras Exclusive-kollektion. Den här klänningen släpptes i morse och jag föll pladask! Såå himla fin, alla tjejer blev kära i den haha. Så fin till typ midsommar eller studentmottagningar. Tyckte även den blev lite coolare med dom här lila skorna som matchade. 


Gillar

Kommentarer