Hagel och drömbyxorna

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kostymbyxor extra long leg - HÄR

Haha alltså vädret idag?? Hagel, snöstorm, soligt och vår på en gång. Typsikt aprilväder i mars? :-) Gick ut på en promenad vid 12 och då var det varmt men på vägen hem så blev det typ hagelstorm och jag höll på att blåsa bort haha. Promenerade iallafall bort till globen för att köpa en grej inför ett samarbete. Smet även in snabbt på Lindex för att kolla efter dom här byxorna jag bara sett på nätet. Som tur var fanns det ett par kvar i min storlek och alltså jag säger bara ÄNTLIGEN haha.. Ni anar inte hur svårt det är för mig att hitta långa byxor som passar på mig. Har letat efter ett par såna här så länge, så när jag hittade dom här började jag nästan gråta haha. Nä, men alltså wow vilka perfekta byxor. Så tacksam för att många butiker äntligen börjat göra byxor för längre personer också. Eller bara för dom som vill ha riktigt långa byxor hehe. Dom här släpar liksom nästan i marken, så lycklig hehe.

Köpte med mig lite lunch hem och nu tänkte jag jobba klart snart och sen städa lite här hemma. Det ser ut som ett bombnedslag i köket just nu så det måste fixas om jag ska kunna slappna av ikväll haha.. Ha en fin torsdag hörrni, kram <3

Gillar

Kommentarer

Ella
,

Hur är de i storleken? Vilken storlek har du?

tovewaldemar
tovewaldemar ,

Normala tycker jag! Jag tog 36 😊

nouw.com/tovewaldemar
Felicia
,

Haha älskar att jag som är 159 snarare känner att "ÄNTLIGEN gör butikskedjor fler byxor för KORTA personer" (Typ Ginas Petit serie). Kanske att butikskedjor överlag märkt att AHAAA alla är inte lika långa och ser likadana ut. Hejja mångfalden alltså!! Vet tjejkompisar på runt 170 som haft samma problem som du särskilt med kostymbyxor, så ska tipsa om dessa från Lindex!

Jessica
,

Vart är sweatshirten från? Den såg ut att vara väldigt bra oversize