Hamburgare i Madison Square Park

Igår efter att F hade slutat så hade vi en så himla mysig kväll. Det var ju sjukt varmt igår så vi ville vara ute så mycket som möjligt. Vi gick först till Bryant Park och kikade lite, men promenerade sen vidare ner till Madison Square Park som ligger precis vid strykjärnshuset. Där stod vi och kollade på alla söta hundar i hundrasgården och sen blev det burgare till middag. Dom har en sjukt cool Shake Schack där, ett så enkelt ställe med massa lampor över. Väldigt mysigt, och lite längre bort stod det en kille och spelade bra musik.

Älskar såna här kvällar, tycker det är perfekta dejtkvällarna. Visst är det sinnessjukt mycket folk, men tror vi njuter av att äntligen bo "i stan". Vi har alltid bott långt utanför och då blir det ju sällan att man åker in till stan på kvällarna, men här bor vi ju i smeten och ALLT finns så pass nära. Det känns väldigt lyxigt och roligt just nu :-) 

Idag har jag inga planer. Vi tog en sovmorgon och sen dess har jag bloggat lite. Klockan är 12.30 här nu och vädret är superfint så jag ska nog gå ut på en powerwalk eller något. Dock försöka hålla mig borta lite från solen idag, för fan vad bränd jag är i ansiktet efter igår haha. Helt röd! Jaja, F jobbar sent sen så jag ska nog förbi honom ikväll och göra honom sällskap och massa på att äta lite på Joe. Kram på er <3 


Gillar

Kommentarer