Härliga sommardagar

Igår hade jag en sån där riktigt härlig sommardag som man bara vill spara i fickan och ta upp i vinter :-) Dagen började tidigt inne i stan för ett frukostevent med Twilfit i följt av ett möte tillsammans med Bianca. Vi var klara vid 12 ungefär och då rörde vi oss mot Fredhällsklipporna för att sola och bada lite. Vi köpte med oss thaimat och hängde där i några timmar. Så himla härligt! Vi badade även några gånger och det var faktiskt väldigt skönt. 

Vid 17 rörde vi oss hemåt igen och då hängde jag med F. Vi lagade god middag, tvättade några tvättar och gick en lång promenad bort till en sjö som ligger här där vi satt medans solen gick ner. Så myyyyysigt. Pausa tiden just nu tack! <3 Nej, kände mig verkligen så lycklig där. Och är så jäkla kär i den här människan. Bästa känslan ever. 

Idag är det onsdag och jag har en del jobb att ta tag i nu på förmiddagen. Sen tänkte jag njuta lite av solen.. Och i eftermiddag ska jag in till stan för ytterligare två event. En AW med Dry Lake vid 16 och sen ikväll ska Andrea ha ett lanseringsevent för hennes nya kollektion som släpptes i veckan. Ska bli så himla roligt :-) Kameran får självklart följa med, så uppdaterar er imorgon <3


Gillar

Kommentarer