Hårsnack

Inlägget innehåller reklamlänkar från Marianila.com och Lyko.se

Hårvitaminer - HÄR / Silverinpackning - HÄR / Olaplex - HÄR / Värmeskydd - HÄR / Hårolja - HÄR / Schampo - HÄR / Balsam - HÄR / Inpackning - HÄR

Mitt hår behöver fan lite extra kärlek nu. Det var ca 3 månader sen jag var hos frisören och nu börjar det bli sådär torrt och slitet i längderna igen.. Min hårkvalité är verkligen ingenting att skryta om haha. Och dessutom så börjar det bli rätt gult, har inte använt något silverschampo sen jag kom hit. Vill beställa hem världens bästa silverinpackning från Maria Nila snarast, den är fan grym om man vill ha lite kallare/beigare ton. Just nu får ni btw 25% rabatt på allt inne på Maria Nila resten av veckan om ni anger koden "RHINO". Dessutom går alla intäkter till att stödja och skydda föräldralösa vilda noshörningar. Bara det får mig att vilja köpa massa produkter. Fan vilket fint och viktigt företag. 

Som ni vet så har jag försökt spara ut mitt hår så länge jag kan minnas typ. Nu har det faktiskt blivit ganska långt och jag gillar det, men vill gärna ha det liiiite längre. Vill det inte bli längre/starkare så är jag så sugen på att bara kapa det a la Sanne Josefson eller Maja Nilsson Lindelöf, som båda passar sjukt bra i det korta. Jag har sett likadan ut i princip hela mitt liv, så en förändring vore lite kul :-) Någon av er som klippt av håret? Var det ett bra eller dåligt beslut?

Gillar

Kommentarer