Helgens planer

Snacka om att veckorna verkligen springer förbi!!! Det är redan torsdag och imorgon är det helg igen, haha. Hinner inte ens med.. Nästa helg åker vi liksom till Kroatien :-) Hur som helst, denna helg ser ut att bli väldigt mysig och rolig så här nedan kan ni läsa mina planer. På tal om helger.. Gillar ni när jag uppdaterar som vanligt, eller föredrar ni att jag kör ett långt "Min helg i bilder" på måndagsmorgonen? Det är upp till er! Ni kan väl lämna ett <3 här nedanför inlägget om ni vill ha det sista alternativet!

Fredag - Jag ska träffa Amanda och Sofia för att gå på ett event på kvällen. Men först ska vi ses hemma hos Amanda och äta lite hämtmat, catcha upp och fixa oss. Sofia har precis flyttat hem från Barcelona där hon bott hela sommaren, så jag har inte träffat henne sen i början på juni. Ska bli sååå roligt! <3 Efter det ska vi till Ideal Of Swedens fest för lanseringen av deras nya skal! 

Lördag - Inga speciella planer! Tror att jag och F ska hänga på kvällen och käka middag ute. Han jobbar väldigt mycket och ska bort hela nästa vecka på jobb, så vi får passa på <3 Jag är sugen på att äta på Bouqerian eller något annat nice ställe! Tips? 

Söndag - Starta dagen med frukost på Berns tillsammans med F. Jag är ingen frukostmänniska egentligen, men hotellfrukost kan liksom aldrig bli fel. Lyyyyyx i vardagen! Sen blir det nog lite strosande på stan och på kvällen ska jag möta upp Bianca för middag. Vi ska käka en romantisk middag på Fondueboden hehe. Vår favorit! Längtar helt galet mycket för jag vet hur god maten är där haha..Vattnas i munnen bara jag tänker på det. 

Mysig helg ändå, eller hur? Hoppas ni får en fin helg också <3Gillar

Kommentarer