HELLO 2020

Gott nytt år och hej 2020! För första gången på typ 10 år så vaknar jag upp och mår bra och helt utan ångest vilket jag är tacksam för. Hade ni ett bra nyårsfirande igår? Oavsett om ni firade eller inte. I princip alla mina vänner är bortresta och F också, så jag hängde med till några familjevänner som bor i samma område som oss. Där bjöds det på SÅ god mat, lite spel, bubbel och sen tackade jag och gick hem och sov efter 12-slaget. Var faktiskt rätt skönt att inte göra något speciellt. Jag och F har ju styrt nyårsfest för våra vänner senaste åren vilket också varit superroligt, men mycket att fixa och dona med. Så ett lugnt nyår var också skönt. Speciellt idag haha.

Idag är det 1 januari (nääähää) och jag har precis varit ute på en lång promenad med Nelson och ska äta lite lunch nu och hoppas på att F vaknar snart så vi kan snacka lite :-) Jag vet att den här dagen kan vara jobbig för många. Och läste någonstans att förra året 1a januari så hade självmordslinjen flest samtal. Jag har själv haft väldigt många jobbiga starter på året, vaknat upp och haft grov ångest, varit bakfull och mått skit, gjort bort mig, bråkat med folk och bara trott att det här året kommer bli kasst och kunde inte starta sämre. Men det går över! Det blir bättre imorgon och bara för att du kanske har en dålig första dag på året så kommer det aldrig göra att hela året blir dåligt för det. Det lovar jag! Men ta hand om er själva och era närstående, kanske hör av er till någon som ni vet är ensam eller umgås med familj/vänner.

Jag har en riktigt bra och pirrig känsla i magen för 2020 och jag tror att det här året kommer att bli något speciellt. Och då är jag inte ens en sån som brukar känna att nyår en "nystart" eller något speciellt. Men jag är verkligen spänd på att se vad som väntar! <3

Gillar

Kommentarer