Hemma från Tulum

Så var jag hemma igen! HEJ på er <3 Jag har saknat att skriva av mig men oj vad jag behövde att få checka ut totalt och inte tänka på att ens ta upp datorn vilket jag inte har gjort. Vi hade även sämst internet hela resan, så det hade varit i princip omöjligt att försöka blogga så istället för att bråka med ett internet och bli på dåligt humör så lät jag bli och umgicks istället med F, bästa beslutet.

Vi har haft en helt fantastisk resa. Kanske den bästa resan och två veckorna någonsin? Det var underbart att ses på flygplatsen i Mexiko efter 9 veckor ifrån varandra. Gud vad vi njutit, det har nästan känts som en honeymoon haha. Och dom här 13 dagarna har för en gångs skull känts riktigt långa vilket varit skönt, då tanken om att vi ska säga hejdå fortfarande ligger långt bak i tankarna hela tiden. Men är så tacksam över den här resan och det var precis det jag behövde! Jag ska skriva ett ordentligt inlägg om Tulum, våra veckor och ge er lite tips då många efterfrågat det. Vi älskade det!!!! Men ville först bara kika in och säga hej och uppdatera om läget lite! 

Några bilder från igår som var vår sista dag. Vi hade hela förmiddagen på oss att hänga på stranden innan vår taxi hämtade upp oss vid 14. Det tog ca två timmar till flygplatsen så det var en lång resa. Och väl där så hade jag och F olika terminaler så det blev ett ledsamt hejdå innan vi checkade in på varsitt håll. Är det något jag lärt mig av det här med distansförhållande är att ett hejdå blir fan aldrig lättare. 

Och sen hade jag verkligen en riktigt jobbig flygresa hem. Det var ordentligt med turbulens första 3-4 timmarna(!!) och folk (inkl jag) satt i princip och grät och hyperventilerande. Jag brukar inte vara flygrädd men det här var riktigt obehagligt och vi fick noll information under dom här timmarna. Att jag dessutom typ var den enda på planet som flög själv gjorde också att jag kände mig så ensam och fick typ min första dödsångest. Nej fy, det var inte roligt. Men till slut lugnade det ner sig lite och då somnade jag för att jag hade spänt mig så länge. Och imorse landade jag vid 10 och åkte raka vägen hemåt. 

Jag har känt mig helt slut idag, men det är väl inte så konstigt efter tidskillnad, en lång resa och lite sömn. Kom hem till Nelson, gick en promenad och nu har jag precis tagit en nap på två timmar. Så skönt! Resten av kvällen kommer fortsätta i samma lugna spår. Jag brukar tycka om att komma hem från en resa men idag känner jag mig mest tom. Jag hade kunnat stanna i Tulum i en månad framåt och bara lunka runt och umgås med F <3 Det är ju då man inser att man ska vara med varandra, att man behöver varandra och varandras närhet. Herregud vad jag är kär i den här människan. Som känner mig bättre än vad jag själv känner mig, som alltid piggar upp mig och pushar mig, som berömmer och höjer mig till skyarna när jag gjort något bra, och den som gråter tillsammans med mig när jag är ledsen och alltid håller om mig hårt. Min stora tryggahet. Är så tacksam över att vi klarar det här så bra och behandlar varandra med respekt varje dag. Längtar redan tills vi ses igen <3

Hoppas allt är bra med er och att ni får en fin helg. Jag kommer börja blogga som vanligt igen, och har ni några frågor om Tulum får ni gärna kommentera här nedan så kan jag ta med det i det stora inlägget om vår resa! Kram på er. 

Gillar

Kommentarer