Hemma hos mig

Inlägget innehåller reklamlänkar

Golvlampa - HÄR / Lampskärm - HÄR / Kuddfodral - HÄR / Spegel - HÄR / Kopp med fat - HÄR / Bricka - HÄR / Vas - HÄR / Pall - HÄR / Gardiner - HÄR / Soffa - SITS

Välkomna till min soffhörna <3 Ni har ju velat se mer från min lägenhet och jag kan erkänna att jag varit lite väl snål med bilder hehe. Men senaste veckan har jag fixat lite fint i hörnet där soffan står. Det har varit rätt kalt och mörkt där innan men med en spegel och en golvlampa blev det genast mycket mysigare och mer ombonat! Älskar den här lilla spegeln, blir som en fin tavla på väggen. Endast 199:- kostar den!

I veckan (eller nästa) tänkte jag även passa på att fota hallen som också äntligen blivit klar! Jag har ju målat om där och fixat lite smått, så vore kul att visa er före och efterbilderna jag tagit. Är så himla nöjd! Nu börjar det äntligen kännas mer och mer som ett hemtrevligt hem, att få upp saker på väggarna gör ju så sjukt mycket. Innan har det känts som att det mest varit stora möbler och kalt på väggar. Men man får ju bara låta det ta sin lilla tid, jag har ju faktiskt inte bott här i mer än i 4,5 månad. Om man ens någonsin känner sig "klar" haha, det är frågan..

Gillar

Kommentarer

linnealarssonss
linnealarssonss,

Wow så fint du har hemma!

nouw.com/linnealarssonss
Mammatillthea
Mammatillthea,

Wow så fint ni har det !

nouw.com/mammatillthea