Hitta inspiration till Midsommar

Inlägget innehåller reklamlänkar från Asos.com, NA-KD.com, Ellos.se, H&M.com

Hur sjukt är det inte att det är midsommar nästa vecka? Alltså nästa vecka!! Haha, vart tog halva juni vägen? Så sjukt iallafall. Jag är dock SÅ taggad på midsommar och hoppas verkligen vädret vill leverera till oss nu när vi kommer till Stockholm. Hur härligt vore det liksom inte med en varm och solig midsommar för en gångs skull? :-) Bara för att testa på hur det känns haha.. Här nedan har jag samlat ihop massor av fina klänningar + skor för att hjälpa er hitta den perfekta outfiten. Men räkna med att ta med en tjock stickad tröja + regnjacka hehe.. Bäst att beställa denna veckan om ni säkert vill hinna få det! 

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR (favorit!) / 5. HÄR / 6. HÄR

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Titta bara så mycket fint och somrigt. Korta klänningar är ju SÅ snyggt till ett par sandaletter och brunbrända ben. Bästa med dessa är ju att dom verkligen går att använda till fler tillfällen än just midsommar så ni behöver inte känna att ni låser er. Ljusgult är en ny favoritfärg, och gärna till blommigt. Det ser liksom ut som en midsommardröm! Vill ni ha något varmt över så är det ju väldigt fint med typ en stickad tröja eller en jeansjacka på axlarna <3

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Åh vad jag börjat tycka om längre klänningar alltså, det trodde jag inte för några år sedan haha :-) Men det är ju så snyggt, och så himla bekvämt verkligen. Slippa oroa sig för att visa för mycket eller att klänningen ska flyga upp. Kan typ inte ens bestämma mig för vilken jag tycker är finast, alla är verkligen helt perfekta för midsommar och varma sommardagar. 

HÄR / HÄRHÄR

Skor kan ju vara lite svårt, beroende på vad man ska göra under midsommar. Oftast blir ju klackarna bara på under själva dit och hemfärd, sen tar man av sig till barfota eller byter till ett par bekvämare om man ska dansa eller leka lekar. Men, dom här 3 är så himla fina och hade varit perfekta till alla klänningarna i inlägget. Liksom nätta, låg klack och väldigt somriga. 

Hoppas ni fick lite inspiration! HÄR hittar ni mitt förra inlägg om midsommarklänningar som jag postade för några veckor sen. 

Gillar

Kommentarer