Home <3

Titta vem som är hemma <3 Det är så sjukt och jag tror fortfarande inte att jag förstått att han faktiskt är hemma för gott nu, och inte bara på semester. Känns overkligt verkligen. I måndags möttes vi på Arlanda efter 5 månader ifrån varandra och sen dess har vi bara varit här hemma och kommit i ordning lite. Vi är båda lite lediga den här veckan så ni får ha överseende med att uppdateringen blir sådär :-) Ville iallafall bara kika in här och säga hej idag då F ändå är iväg på en lunch med en kollega nu och jag har lite jobb att ta igen. Vi har inga särskilda planer alls för den här veckan utan tar det bara lite som det kommer. Vi tänkte kanske börja fixa lite i köket, ta långa promenader, träffa familj och mysa massor. Hoppas ni har en fin vecka så hörs vi. KRAM och tack för alla fina kommentarer ni lämnat på senaste <3

Gillar

Kommentarer

MissMinnea
MissMinnea,

Va härligt att ni äntligen få vara tillsammans igen <3 Jag kan inte ens tänka mig hur mycket jag skulle sakna min sambo om vi skulle vara ifrån varandra så där länge, starkt jobbat!

nouw.com/missminnea
agnesmathilda
agnesmathilda,

Blir helt varm i hjärtat ❤️ Jag är så himla glad för er skull och hoppas att ni får en underbar första vecka tillsammans. NJUT, lägg allt annat åt sidan och ta hand om varandra. Kram!!

nouw.com/agnesmathilda
corneliaeri
corneliaeri,

Åh <3 det låter underbart att ha en lugn vecka tillsammans och bara landa. Njut <3

nouw.com/corneliaeri
klingjulia
klingjulia,

Så mysigt!! Ta hand om varandra ❤️

nouw.com/klingjulia