Höstlista

Måndag idag och visst kändes det som att hösten verkligen kom idag? Det är 13 grader här i Stockholm och har regnat non-stop hela dagen! Jag åkte hem från F vid 10 och sen dess har jag varit ute lite med hunden, men förutom det bara myst runt här hemma i morgonrock. Vill inte göra någonting alls dagar som denna haha. Hur som helst! I brist på blogginspo så kommer nu en liten höstlista som jag hittade på Egoinas blogg:

Beskriv din höst i tre ord?
Mysig, produktiv, rolig. 
 
Vad är dina planer för hösten?

Jag ska ut och resa om en och en halv vecka med F. Drömmigt ska det bli! Efter det får hösten starta igång ordentligt, jag ska försöka lägga i en ny växel när det kommer till bloggen och jobba hårdare. 

Hur höstmyser du?
Kolla serier, laga mat, tända massa ljus, långa bruncher, shoppingdagar osv. 

Vad är det bästa med hösten?
Hm.. Många hade nog svarat höstkläderna här, men jag föredrar nog vår/sommarkläder. Men en bra höstdag är ju när träden blivit sådär galet vackert orangea/röda, solen skiner och det är riktigt friskt ut. Annars gillar jag att man kan med gott samvete stanna inomhus utan att behöva hetsa över vädret, så som man ofta gör under sommaren.

Vad är det sämsta med hösten?
Att det tyvärr ofta är väldigt kallt, blåsigt och regnigt och inte alls sådär mysigt som man tänker sig att det ska vara haha. Sen tycker jag att det är sjukt jobbigt att det börjar bli mörkt ute så tidigt. 

Hur ser din höstoutfit ut?
Kappa, någon tröja, skinnbyxor och sneakers. Ser tyvärr ut så lite för ofta under hösten haha :-( Måste försöka bli lite mer varierande den här hösten. Vill verkligen ha någon ny kappa som ljusar upp livet lite, hehe. 
 
Vad kommer du dricka i höst?
Chai-latte när jag vill lyxa till det. Men annars kaffe, är ingen te-drickare! 
 
Vad är den höstigaste maträtten?
Måste väl ändå vara soppa? Eller typ någon god gryta med potatis. Längtar efter en potatis & purjolökssoppa, bästa jag vet typ haha. 

Ska du resa någonstans i höst?
Jaaaa! Åker till Kroatien med F om 1,5 vecka och det kan typ inte komma mer lägligt. Fan vad jag längtar.

Hur förbereder du dig inför vintern?
Genom att inte tänka på det så mycket typ, haha. Låter ju asdeppigt, men jag får lite panik när jag tänker på hur lång vintern är och hur långt det är tills våren (min favvoårstid) sätter igång. Så försöker mest ta veckorna som dom kommer, och se julen som en mysig händelse mitt i allt. 

Gillar

Kommentarer