Höstskor - Budget/Lyx

Inlägget innehåller reklamlänkar från H&M.com, Ellos.com, Stories.com, Åhléns.se

Fick en kommentar igår om jag kunde tipsa om lite höstskor, både låga och med klack, och självklart kan jag det! Jag tycker själv att det kan vara rätt svårt med skor på hösten och vintern, så här blir lite inspo för mig med :-) Har delat upp det med lite dyrare alternativ mellan 1000-2000kr och sen billigare från 300-1000kr. Hoppas ni hittar något ni gillar! 

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR  Undre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

Jag tror att Dr Martens kommer tillbaka ordentligt den här hösten, och med allt rätt. Det är sjukt snyggt! Jag är faktiskt sugen på ett par, och funderar på att köpa dom då dom är typ 400-500kr billigare här. Men annars är jag besatt av stövlar som går precis under knäna. Gärna i skinn :-) Nr 2 och nr 3 på undre raden är så snygga! 

Övre raden: HÄR / HÄR / HÄR / HÄR Undre raden: HÄR / HÄR / HÄRHÄR

Och så lite mer prisvärda alternativ om ni inte vill lägga allt för mycket pengar på ett par skor. Vissa här är dock i skinn ändå, vilket är bra. Men ett par boots med mellanhög klack tycker jag är ett måste. Ankel eller stövel spelar ingen roll, men det är perfekt om man vill känna sig lite extra uppklädd men ändå vara varm :-) Gillar även kängorna med platå, dom kostar inte mer än 349:-, sånt kap! 

Gillar

Kommentarer