I min varukorg

Inlägget innehåller reklamlänkar från H&M och Ginatricot.com

Kopp - HÄR / Assiett - HÄR / Skål - HÄR / Vas - HÄR / Handduk - HÄR / Påslakanset - HÄR

Åh vad jag hade velat ha och framförallt behövt lite inredning hem hit till vår lägenhet. Vi har i princip bara tagit med oss kläder, ett bäddset och några handdukar hit, resten är "lägenhetens". Det känns lite tråkigt och det blir verkligen som att vi bor hemma hos någon annan på nåt sätt. Vi hade behövt lite fina koppar, porslin och gärna ett extra bäddset och lite fler handdukar så man slipper vara utan när det är på tvätt haha.. 

Skjorta - HÄR / Väska - Zara / Byxor - HÄR

Skinn är ju sååå snyggt, men kanske inte allt detta tillsammans i en outfit haha. Men dom enskilda plaggen är jag helt kär i. Skjortan skrev jag ju om förra veckan, och hade så gärna velat ha den i min garderob! Även ryggsäcken älskar jag. Är ni btw ute efter ett par lite rakare skinnbyxor så skulle jag satsa på dom här :-) 

Linne - HÄR / Kavaj - HÄR / Byxor - HÄR

Gillar verkligen det här kavaj-setet! Så höstigt och snyggt till både sneakers och klackskor. Jag hade matchat det med ett vitt sånt här linne med hög krage och vita sneakers. Kavajen är ju även sjukt fin till typ ljusa jeans eller över en klänning :-) 

Gillar

Kommentarer