I mitt huvud..

Oj vad min hjärna går på högvarv just nu när jag är själv.. Jag är duktig på att drömma mig bort lite haha. Det är verkligen ingenting fel, men jag känner mig lite tom och "halv" när F är borta och jag börjar känna i hela kroppen att vi inte har setts på över en månad nu. Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge, och det är en hel månad kvar.. Jag vet att det är bra att sakna varandra, men det är riktigt tufft vissa dagar. 

Den här sommaren har varit lite annorlunda, jag har varit hemma i Sverige och han i NY. Vi fick några dagar ihop runt midsommar, men sen har jag bott hemma hos mamma vilket också varit en omställning. Lyxproblem kanske, men jag längtar efter en riktig sommar ihop och jag blir på riktigt lite avundsjuk på alla som har sin partner nära en och hittar på saker! Kan liksom längta efter att bara få borsta tänderna och gå och lägga sig ihop. Eller gå en promenad, eller handla. Såna småsaker som jag skulle uppskatta så mycket mer nu :-) Okej det här inlägget ska inte bara vara deppigt sakna-inlägg, men jag har som sagt fantiserat lite och drömt mig bort på Pinterest, här nedan är vad som dagligen hänger med i mitt huvud: 

Vi ska åka till Palma i slutet på augusti vilket ska bli helt jävla underbart!!! En hel veckas semester tillsammans när vi varit ifrån varandra i 2 månader. Älskar Palma och att det finns så mycket att göra och se, men nästa sommar vill jag nog boka något mycket lugnare. Palma är lugnt absolut, men jag vill typ åka till ett öde, litet, mysigt ställe i Grekland eller Kroatien och bara hyra fyrhjuling, hänga på stranden, sitta på balkongen på något litet hotell och läsa böcker. Typ inte göra någonting i en vecka, bara ha semester och komma in i lunket, guuuud vad vi hade behövt det ihop haha. Annars när vi väl lyckas få en vecka tillsammans blir det liksom att vi måste försöka hinna med så mycket som möjligt.

Vad tomt det här hemma nu när mamma är på Gotland med Nelson. Inser verkligen hur mycket en hund ger, även om det också tar energi och planering. Men man får tillbaka x10. Jag har börjar blivit så sugen på en liten valpis, speciellt nu på sommaren. Herregud vad mysigt det vore med en hundvalp! Min drömhund är typ en golden-valp. Det finns ju absolut inget sötare? Går nästan av! 

Den här sommaren har jag verkligen börjat uppskatta svensk sommar på ett sätt jag aldrig gjort innan. Jag har varit hemma ett bra tag nu och jag tror att jag kanske uppskattade det ännu mer efter hetsen i NY. Nu njuter jag av lugna promenader vid vattnet utan att se en människa på vägen, att bada i havet och grilla till middag. Jag tänkte egentligen åka till Gotland en sväng och möta upp mamma där i slutet på den här veckan, men vädret ska bli sådär nästa vecka så jag får se hur jag gör.. 

Men nästa sommar, om F är hemma dvs, så vill jag spendera mycket tid i Sverige och gärna åka till Gotland och hyra något litet hus och bara åka runt. Min pappas släkt har hus på Öland och där har jag varit i alla år under påsk och sommar, men tyvärr har det inte blivit av att jag åkt dit på typ 6 år nu.. Det är ju en bit. Men fan, nästa sommar vill jag dit och bara ha lata landet-dagar. Det hade varit så kul att dra dit ett gäng och bara hänga, cykla, sola, bada och laga middagar tillsammans! <3 

Gillar

Kommentarer