I mitt sociala-medie flöde

Jag skäms nästan över hur mycket jag är inne på sociala medier och alltid har stenkoll på vad andra gör. Jag hade verkligen behövt avvänja mig lite, men jag tycker ändå att jag har blivit lite mer sundare med mitt användande. Jag har avföljt många på Instagram som jag inte orkar se, eller inte mår bra av och försöker bara uppdatera själv med det jag verkligen vill lägga upp istället för att fokusera på flöde, redigering osv. Det har blivit 10 gånger roligare sen dess! Jag tänkte visa lite sånt jag gillar att se på mina sociala medier, som väcker mitt intresse och får mig att må bra :-) 

@emitaz / @sofiabellas

Just nu verkar typ halva min Instagram, eller ja dom jag följer, vara på utlandssemester. Antingen är folk i Grekland på Mykonos eller så är dom i Spanien i Palma eller på Ibiza haha. Jag är så galet sugen på att åka till Ibiza alltså! Det verkar vara så galet vackert! Min kompis Sofia var där förra veckan och såg Martin Garrix på Ushuaia och levde livet vid turkosa stränder. Inte alls avis!! Det verkar vara en perfekt destination om man vill ha en blandning av den mysiga staden, klarblå vatten och även en del fest.

@ceciliemoosgaard

Hur fantastisk är inte den här blåblommiga klänningen?! Jag bloggade om den tidigare i veckan och nu när jag såg den på den här vackra tjejen blev jag ännu mer kär. Så fiiin! Ni hittar den HÄR <3

@sannealexandra

Sen måste jag hylla Sanne Josefson som loggade ut från alla sina sociala medier i början på juli för 3 veckors äkta semester. Hon jobbar heltid med sina sociala medier men tycker att det var ett så jäkla sunt och bra intiativ att ta och jag hoppas många tar efter. Bara checka ut och fokusera på sin familj och sig själv i några veckor utan att behöva fota, uppdatera alla vad man gör och framförallt se vad alla andra gör. Beundrar verkligen det, och det inspirerar mig!  


@elinwasshiljemark

Men alltså, jag har suttit mållös på instastory! Jag följer en supergullig tjej som heter Elin Wass, numera Hiljemark. Hon är gift med en kille som spelar i svenska fotbollslandslaget. Superfint par verkligen och nu har man precis fått "följa med" på deras honeymoon och jag är.så.avis. Dom har varit i Sydafrika och badat med hajar, gått på safari och typ sett hela The Big Five, och även bott i den här utomhusvillan eller vad man kallar det. Mitt i skogen bland alla djur. Och från Sydafrika åkte dom sen vidare till Mozambique för några dagar vid helt tomma, turkosa stränder. Vill göra exakt likadant!!!! Förstå vilken upplevelse och ett minne för livet. Hon har fortfarande en story sparad på sina höjdpunkter om ni vill se mer av deras smekmånad. 


Hanapee - Oj vad jag älskar Hanapee, ni vet när man liksom känner sig sjukt glad över att se att någon uppdaterat sina sociala medier? Det är ju precis så det ska vara. Jag skrattar ofta högt åt hennes blogginlägg. storys och instainlägg. Mycket för att igenkänningsfaktorn är så hög, älskar det. På senaste har jag börjat läsa hennes blogg mer regelbundet och tycker den är väldigt rolig och bra. Bästa är hennes tips på kläder och liksom skapar scenarion för varje plagg/outfit, typ som det här inlägget :-) 

Emma Etzell - Emma lärde jag känna i New York. Hon och hennes kille flyttade dit någon månad efter mig och F, så vi träffades genom några gemensamma vänner! Hon startade en blogg i och med hennes flytt och uppdaterar dagligen om hennes vardag i NY. Jag tycker att hon är superduktig verkligen och lever mitt liv genom henne nu haha.. Det är så roligt att ta del av vad dom gör och hur vardagen kan se ut, känner igen mig mycket i vad hon skriver samtidigt som jag längtar tillbaka! 


Johanna Johnson - Den här tjejen är relativt ny på youtube tror jag, eller hon har iallafall fått en del nya följare på senaste tiden. Tror att det var i och med att hon recenserade en del Caia produkter, men vet ni? Jag älskar henne! Jag sitter klistrad vid varje video hon lägger upp. Jag vet inte vad det är, men jag bara tycker att hon är så härlig och naturlig att titta på! Skrattar mycket åt henne trots att hon inte gör liksom världens roligaste videos. Nej, men sjukt duktig är hon och förjänar mer följare :-) 

Margaux Dietz - En annan youtuber jag älskar är såklart Margaux. Och främst nu när hon varit på västkusten och haft semester. Det ser såååå mysigt ut och jag får nästan abstinens och vill också ut till något landställe och bara checka ut. 

Gillar

Kommentarer