I'm home!

Så var jag hemma igen! Jag började ju åka i tisdagkväll amerikansk tid och kom hem igår eftermiddag till Stockholm. Ett långt dygn med en lång resa. Usch, det var så jobbigt att säga hejdå till F. Vi vet att vi ses snart men ett hejdå är alltid tungt. Det kändes så dramatiskt att säga hejdå, packa in väskorna och åka ut från Manhattans alla skyskrapor med deppig musik i öronen haha. Stackars taxichaufför som fick höra min snörvla hela vägen till flygplatsen haha.. 

Resan gick hur som helst ganska smidigt och bra. Planet från New York var halvfullt och jag satt längst fram så jag hade benutrymme som hette duga och en ledig plats bredvid mig. Så jag klagade inte förutom att det var svinkallt, så jag fick inte så mycket sömn som jag hade hoppats på. Okej jag klagar!! Haha. Landade i Oslo kl 12 igår och hade tre timmars väntan innan nästa plan gick. Då total-däckade jag och sov hela vägen :-) 

Som tur var gick allt sjukt snabbt på Arlanda så 15 minuter efter vi landat satt jag på Arlanda express och åkte in mot stan där mamma och Nelson mötte mig <3 

Var rätt trött igår kväll så orkade inte ens vara uppe tills ph-finalen utan somnade gott istället haha. Men har blivit omhändertagen av mamma iallafall. Hon lagade köttbullar, potatis och lingon igår vilket var magiiiii <3 Och så hade hon även köpt massa godis och chips haha. Så snällt. Och vad jag har saknat Nelson, han blev så glad när jag kom hem så han har nog saknat mig med :-) 

Imorse ställde jag ändå klockan för att försöka kom in i rutiner på en gång och slippa jetlagen. Fick en chock när klockan ringde vid 7.30 och det var kolsvart ute haha. Trodde det var mitt i natten.. Herregud alltså. Men det är väl bara att vänja sig. Nu väntar iallafall en lugn dag hemma, ska packa upp, tvätta och bara slöjobba lite. Kram på er <3

Gillar

Kommentarer