Inför helgens myskvällar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Den här helgen vill jag bara bo i mysiga kläder, kolla serier och äta god mat <3 Är på ett riktigt mys-humör. Det kommer nog automatiskt för oss svenskar när det börjar bli mörkt och kallare. Jag lever i princip i myskläder under det här halvåret och vill bara att det ska vara så bekvämt som möjligt, men självklart gärna lite fint också. Här nedan hittar ni dom finaste mysplaggen just nu!

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR 

Älskar dom ljusare färgerna. Hur fina är liksom inte dom här seten? Så gosigt med tofflorna till. Shorts-setet i linne är också fint, men jag är en sån som fryser lätt, så gärna långärmat och långa byxor för mig :-) 


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Ju lösare plagg, desto skönare! Älskar lager på lager och hade gärna haft den stickade tröjan och bara dra på mig den på morgonen över en t-shirt och ett par pyjamasbyxor. Vill även passa på att tipsa om den gråa hoodien, det är på riktigt den mest perfekta hoodien som existerar!! Finns i massor av färger och jag har flera av dom hemma haha.


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

Och så till lite mörkare plagg <3 Ett par svarta byxor är perfekt att ha i garderoben, bästa är att man typ kan gå ut med dom utan att det ser ut som ett mysplagg haha. Gillar även den randiga pyjamasen, så snygg! Hoppas ni hittar några favoriter till höstens alla hemmakvällar. Kram på er! 

Gillar

Kommentarer