Ingen fashion week för mig

Hej på er! Hur mår ni? Med mig är det bra. Jag har haft en dag hemma bara med lite jobb och häng med hunden. Inte en så glammig fashion week för mig alltså haha.. Idag var det ju första dagen och jag har faktiskt valt att inte gå på några visningar. Det är säkert superroligt och härlig stämning, men jag känner bara att det inte intresserar mig sådär supermycket. Snarare att det hade tagit mer energi från mig än vad det hade gett, och då ska man inte göra det. 

Imorgon ska jag på säsongens första riktiga event. Molly lanserar sin kollektion för Bubbleroom, så hon ska styra en lunch vilket ska bli så himla mysigt och kul. Men samtidigt får jag typ liiite ångest, liksom som första skoldagen efter sommaren haha.. Jag lyssnade på ett så bra poddavsnitt av Tom och Petter's podd där dom pratar om just mingel-ångest, och framförallt bland oss tjejer. Vi kommer dit och liksom ska "representera" oss själva, vilket inte bara ger oss press på att se så bra ut som möjligt, men också att vara sitt bästa jag + lite till. Förstår ni vad jag menar? Och ni känner säkert igen er vid att har man en dålig dag, blir inte kläderna och sminket som man tänkt sig, eller känner man sig bara lite nere så "förstörs allt". Tyckte att det var rätt skönt att höra två killar prata om det, det var ett väldigt bra avsnitt som hette just "mingel-ångest". 

Det är så himla lätt att jämföra sig med andra i den här "sociala medier världen" och det gör mig helt matt. Man ser liksom alltid det bästa av folk och känner "oj vad hon är snygg, gud vad dom gör roliga saker hela tiden, oj vilken karriär hon har". Det är nog bara inte jag som känner så? Nä, det ska verkligen bli en liten läxa till mig själv i höst. Låta mig själv ha dåliga dagar ibland (utan att det är något fel med det) och sluta jämföra mig själv med andra. Och framförallt lära mig säga nej när någonting inte känns rätt i magen. <3


Gillar

Kommentarer